11.07.2022
Tatiana Maxian - mai sincera ca niciodata! Afla ce complexe are bloggerita: „Sa stii ca nu sunt eu ideala...” - FOTO

Recent, sotia interpretului Ilie Maxian a recunoscut ca o deranjeaza persoanele ce ii scriu comentarii indecente pe retelele de socializare.

Intr-o postare publicata pe pagina sa de Instagram, Tatiana a mentionat: „Acesti destepti care apreciaza prostiile altora tot vor fi blocati.” De asemenea, blogerita a adaugat ca intentioneaza sa-si faca cont privat pentru a scapa mai usor de persoanele care scriu comentarii jignitoare.

De asemenea, in cadrul unui alt instastory, Maxian a specificat care sunt complexele sale. „Sa stii ca nu sunt eu ideala, am si eu complexele mele. Un pic de celulita, un pic scunda, un pic cu un semn la ochi, dar ma invat sa ma iubesc si lucrez asupra problemelor mele.”

Edward Sanda a implinit 25 de ani! Vezi ce surpriza i-a organizat Cleopatra Stratan sotului sau intr-o parcare subterana: „Te iubesc mai mult decat orice” - VIDEO

Tatiana recunoaste ca nu este multumita in totalitate de ea, insa lucreaza foarte mult pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 150 de mii de urmaritori pe Instagram. Tanara este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie. 

Bruneta, tunsa bob si cu un stil libertin de invidiat! Valerie Lungu - de nerecunoscut la cel mai mare festival din Romania. Vezi aparitia ei - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie