11.07.2022
Bruneta, tunsa bob si cu un stil libertin de invidiat! Valerie Lungu - de nerecunoscut la cel mai mare festival din Romania. Vezi aparitia ei - FOTO/VIDEO

Este una dintre cele mai cunoscute creatoare de continut din Romania, iar activitatea sa presupune foarte multa implicare si timp petrecut pe Instagram. Chiar si asa Valerie nu uita sa se distreze, asadar alaturi de mama si prietenele sale, tanara a mers la cel mai mare festival de muzica din Romania, iar prezenta sa a fost una cat se poate de vizibila.

Festivalul Neverseareuneste cei mai in voga artisti ai momentului, dar si cei mai adorati creatori de continuat pe care Instagram-ul ii are. 

Pentru ca iubeste muzica buna, distractia, dar si look-urile unice pe care le poti incerca doar la un festival, Valerie Lungu n-avea cum sa rateze ocazia si sa nu participe la cel mai mare festival de muzica organizat pe o plaja.

Tany Vander - victima unui santaj! Cum a reactionat femeia, dar si sotul ei dupa ce au primit video-uri cu continut pentru adulti de la un necunoscut care sustine ca bloggerita este cea care apare in filmulete - VIDEO

Bloggerita s-a distrat pana in zori la Neversea alaturi de mama sa si cateva prietene, iar atentia tuturor a fost captata chair de look-ul sau indraznet si greu de recunoscut.

Desi obisnuieste sa abordeze look-uri elegante si coafuri feminine, de data aceasta Valerie a aparut cu o peruca bob de un brunet intens si o rochie alba crosetata. 

Valerie s-a distrat si a cantat fara oprire, insa momentul culminant a fost atunci cand in scena a aparut unul dintre cei mai de top artisti ai momentului si anume cunoscutul rapper american Tyga, care a facut publicul sa cante si sa epuizeze toata energia cu care au venit la festival. 

Edward Sanda a implinit 25 de ani! Vezi ce surpriza i-a organizat Cleopatra Stratan sotului sau intr-o parcare subterana: „Te iubesc mai mult decat orice” - VIDEO

Originara din Republica Moldova, Valeria Lungu s-a mutat la Bucuresti, unde a cucerit telespectatorii cu tinutele sale de la „Bravo, ai stil!”. Ea a stiut sa se foloseasca de notorietatea pe care i-a adus-o emisiunea si a devenit unul dintre cei mai apreciati influenceri din Romania. Extrem de talentata si creativa, Valeria Lungu este urmarita pe Instagram de aproximativ 350.000 de persoane. Pentru fiecare poza sau filmare pe care o posteaza, ea munceste foarte mult si se dedica in totalitate acestei pasiuni. Mereu originala si cu idei spectaculoase, fosta concurenta a emisiunii de stil a reusit sa castige simpatia urmaritorilor ei.

Edward Sanda a implinit 25 de ani! Vezi ce surpriza i-a organizat Cleopatra Stratan sotului sau intr-o parcare subterana: „Te iubesc mai mult decat orice” - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie