11.07.2022
Edward Sanda a implinit 25 de ani! Vezi ce surpriza i-a organizat Cleopatra Stratan sotului sau intr-o parcare subterana: „Te iubesc mai mult decat orice” - VIDEO

Cleopatra, impreuna cu interpreta romana Codruta a decis sa-l felicite pe Edward cu aniversarea celor 25 de ani chiar la ora 00:00.

Aflandu-se intr-o parcare subterana, artistul a ramas surprins de modul deosebit prin care sotia sa a decis sa-l felicite. Edward a suflat lumanarile din tort si le-a multumit fetelor pentru surpriza de care a avut parte.

„I-am facut surpriza si draga Codruta m-a ajutat sa o duc pana la capat. Nu s-a asteptat la asta.”, a scris Cleo pe pagina sa de Instagram, iar Edward a adaugat: „Cum pune ea la cale tot. Multumesc ca existi in viata mea.”

Ludmila Balan - aparitie impecabila la 63 de ani! Mama lui Dan Balan a intors toate privirile la piscina, iar internautii au fost incantati - FOTO

De asemenea in cadrul unei postari publicate in mediul online, artista a mai mentionat: „La multi ani, sotul meu scumpicios si iubit. Te iubesc mai mult decat orice.”

Tany Vander - victima unui santaj! Cum a reactionat femeia, dar si sotul ei dupa ce au primit video-uri cu continut pentru adulti de la un necunoscut care sustine ca bloggerita este cea care apare in filmulete - VIDEO

Edward Sanda este un cantaret si producator muzical roman. Edward Sanda s-a alaturat echipei Famous Production in anul 2016 si a devenit in scurt timp unul dintre artistii momentului.Este casatorit cu Cleopatra Stratan. 

Articole din aceeasi categorie