04.06.2022
Tatiana Larina a vorbit despre moartea neasteptata a colegii sale, Elena Yasevich: „Clarvazatorii mereu mor devreme, ei nu mai ajung la o varsta inaintata”

Recent, castigatoarea sezonului 12 al show-ului „Bitva Ekstrasensov”, Elena Yasevich a murit. Clarvazatoarea a ajutat o multime de oameni, insa singura pe ea, blonda nu s-a putut salva. Aceasta a trecut prin multe incercari teribile - si-a inmormantat sotul si fiica nou-nascuta. 

Colega Elenei Yasevich, clarvazatoarea Tatiana Larina nu a fost deloc mirata ca Elena a decedat atat de devreme - in momentul decesului, blonda avea doar 43 de ani.

„Eu nu o data am mentionat ca, clarvazatorii pleaca din viata destul de devreme, neajungand la batranete. Exista exceptii desigur ca, insa oamenii pe care eu ii stiu nu sunt o exceptie. Clarvazatorul este ca un fel de magnet, pentru ca fiecare dintre noi merge la el cu o problema. Fiecare problema duce in sine multa energie negativa, pe care nu doar clarvazatorul, dar si fiecare om nu o poate suferi. Dar voi cum credeti, poate cineva sa indure atat de multa energie negativa? 

Inca un vis implinit! Tatiana Koberidze a zburat la o inaltime de 150 de metri de la pamant: „Am asteptat aproape o ora, insa a meritat” - VIDEO

Uneori chiar si cea mai banala gripa poate omori o persoana care nu lucreaza in acest domeniu. Dar ce sa mai vorbim de oamenii care zilnic primesc o doza mare de energie negativa. Pe data de 31 mai, a murit Elena Yasevich. Am citit mai multe comentarii urate pe pagina sa de Instagram. Nu le atrageti atentia acestor oameni, caci, asa a fost mereu. Ei sunt nimeni si cauta sa atraga cat mai multa atentie!”, a scris Larina in blogul sau oficial. 

Castigatoarea show-ului mistic a lasat in urma o fiica de 16 ani, Anastasia. Acum se va decide soarta tinerii. Este probabil ca ea va ajunge intr-un orfelinat. 

Daniela Costetchi s-a despartit de sotul sau! Cu lacrimi in ochi, bloggerita a anuntat noutatea cea rea: „Nu-i o decizie luata de azi sau de ieri...” - VIDEO

„Nu stiu ce se va intampla acum cu fiica Lenei, cum vor decide autoritatile. Nu are tata, a decedat, bunica este deja in varsta, are si ea mai multe boli cronice si unica sa sursa este pensia. Asa ca, acum noi ne gandim cum sa facem, discutam cu mai multi prieteni de a Lenei. Dupa profesie eu sunt jurist, de aceea eu caut acum o varianta buna pentru toti. Plus la asta, Nastia se afla acum la varsta la care deja poate decide de una singura ce vrea sa faca”, a spus prietena Elenei. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie