05.06.2022
Inca un vis implinit! Tatiana Koberidze a zburat la o inaltime de 150 de metri de la pamant: „Am asteptat aproape o ora, insa a meritat” - VIDEO

Cunoscuta bloggerita din Republica Moldova, Tatiana Koberidze a mers intr-o noua calatorie. Tanara si-a realizat recent inca un vis. De aceasta data, Tatiana a zburat cu un balon zburator. 

„Iata si acel mic vis care s-a implinit in acest oras minunat. De ce mini? Eu mereu imi doream sa zbor cu un balon zburator. Aici, acest balon se foloseste in calitate de o punte de observare speciala. Te ridica la 150 metri de la pamant, sunteti la inaltime, puteti privi orasul. 

Sa vezi Budapestul de sus este uluitor! Si nici nu costa atat de mult - 19 euro. Cantitatea maxima de oameni - 11, totul este confortabil, nimeni nu se impinge unul pe altul, toti au spatiu suficient. Sunt doar doua minusuri - vantul si randul. Am asteptat aproape o ora. Insa a meritat!”, a scris Tatiana. 

Irina Rimes si-a lansat filmul documentar! Vezi cum a avut loc premiera „On my Way”: „Multumesc tuturor celor care si-au facut timp si au venit” - VIDEO

Dupa spusele bloggeritei, ea si prietena sa au vazut acest balon in timp ce mergeau la Castelul Buda. „Atunci noi am inteles ca trebuie numaidecat sa mergem si noi, sa zburam cu balonul”. 

„Cand eram jos is priveam cum acest balon se misca, era putin strasnic”, a mentionat bloggerita.

De ziua sa de nastere, Dana Marchitan a plecat intr-o vacanta de vis. Vezi ce destinatie a ales interpreta: „Seamana cu Moldova...” - FOTO/VIDEO

Recent, Tatiana s-a intalnit cu renumitul interpret - Arash care i-a propus bloggeritei sa se filmeze in videoclipul sau la noua sa melodie. Cu toate ca era in soc, Tatiana a fost nevoita sa refuze.„Este o persoana foarte placuta, insa eu nu pot sa accept, am planurile mele. Eu, fiind o persoana responsabila, nu pot sa anulez acum tot ce aveam in plan sa fac. Eu inteleg ca asta este un alt nivel, unul international, insa eu stiu ca inainte ma asteapta victorii si mai mari, si mai grandioase”, a spus bloggerita. 

Tatiana Koberidze este una din cele mai urmarite bloggerite din Republica Moldova avand peste 150 de mii de urmaritori pe Instagram.

Sursa VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie