04.07.2023
Dupa ce a devenit din nou tata, Robert De Niro a pierdut un copil

Tragedie fara margini! Cu putin timp dupa ce i s-a nascut al saptelea urmas, starul hollywoodian l-a pierdut pe unul dintre nepotii sai.

La cei 79 de ani ai sai, cand mult mai tanara sa partenera de viata i-a daruit un nou-nascut, Robert De Niro l-a pierdut pe unul dintre nepotii sai, Leandro De Niro Rodriguez, in varsta de 19 ani, al carui deces a fost confirmat de fiica lui Robert, Drena De Niro. "Sunt profund indurerat de moartea iubitului meu nepot Leo", a declarat castigatorul premiului Oscar intr-o declaratie pentru HollywoodLife. "Apreciem foarte mult condoleantele din partea tuturor. Va rugam sa ne acordati intimitate pentru a ne plange pierderea lui Leo", a adaugat Robert De Niro, fara a dezvalui cauza mortii tanarului sau nepot.

Mama lui Leonardo, Drena De Niro, a confirmat vestea devastatoare printr-o postare pe Instagram, postata pe 2 iulie: "Nu stiu cum sa traiesc fara tine, dar voi incerca sa merg mai departe si sa raspandesc dragostea si lumina pe care m-ai facut sa le simt cand am ajuns sa fiu mama ta", a scris Drena in mesajul sau sfasietor. "Ai fost atat de profund iubit si apreciat si mi-as fi dorit ca doar dragostea sa te fi putut salva".

"Este cu un soc incomensurabil si si tristete ca ne luam ramas bun de la iubitul nostru fiu Leo. Va multumim pentru revarsarea de iubire si sprijin si va cerem sa ni se acorde intimitate in acest moment pentru a procesa aceasta durere inconsolabila", a mai spus ea intr-o declaratie facuta pentru HollywoodLife.

Potrivit E! News, tatal lui Leonardo era artistul Carlos Mare, cunoscut pentru ca a proiectat si a creat iconicul premiu BET Award, acordat de-a lungul anilor numeroaselor vedete de la Hollywood. Comentand omagiul adus de Drena, Mare a impartasit propriile reflectii despre momentele pretioase pe care le-a impartasit cu Leonardo. "El este copilul Domnului acum. Sub aceasta luna plina, spiritul lui lumineaza peste ceea ce nu se putea vedea in intuneric. Nu poti scrie dragoste fara a-l numi si pe Leo", a scris el.

Desi nu a evoluat in lumina reflectoarelor precum mama sa si bunicul sau celebru, Leonardo De Niro Rodriguez a fost, se pare, si el actor. Conform IMDb, primul sau rol l-a avut in "The Collection", din 2005, in care a jucat alaturi de mama sa. In 2018, Rodriguez a revenit pe ecran cu un rol minor in "Cabaret Maxime", in care a jucat tot cu Drena De Niro. Apoi, Rodriguez a aparut in "A Star Is Born".

Adolescentul era unul dintre cei patru nepoti ai lui Robert De Niro si singurul copil al Drenei, fiica actorului cu Diahnne Abbott.

Articole din aceeasi categorie