02.04.2023
Tatiana Heghea, vacanta in Italia alaturi de sot si fiul cel mic. Ce imagini a publicat interpreta - FOTO

Tatiana Heghea este foarte activa pe retelele de socializare, astfel aceasta in ultimele zile a postat mini vacanta lor de 3 zile in Milano.

Tatiana Heghea a postat mai multe poze din Milano, unde a fost intr-o mini vacanta de 3 zile, impreuna cu sotul si fiul cel mic Tiberiu. Interpreta a publicat pe pagina sa de Instagram cateva poze cu descrierea: „Buna, Italia! Buna, minunatul Milano!”

Si campioanele au complexe! Anastasia Nichita: „Eu pot fi pe cat de sensibila, pe atat si de puternica” - FOTO

„Va salutam din citybreak-ul nostru spontan cu tenta si scop initial romantic de 3 zile.Tenta si scopul acestui trip dupa cum scrisam si mai sus, a fost: romantism pentru noi 2, alimentarea cu senzatii , trairi noi pentru noi ca si cuplu. Cum credeti , oare ne-a reusit?? Oare cate procente din romantism credeti ca ne-a reusit sa pastram, fiind cu bebelusul nostru dulce de 10 luni, Tiberiu-Alexander impreuna??”

Romanii au talent, Monkey Show au uimit juriul - FOTO/VIDEO

Mamica a trei copii, arata senzational, aceasta fiind imbracata intr-un costum clasic format din pantaloni si sacou, cu ochelarii pe ochi si buzele rosii, a postat o poza cu Tiberiu in brate, in descrierea careia a scris ca: „Fashion mama, dar prioritar #mama”

Aceasta nu a evitat sa spuna si ca: „Off, Tiberiu. Despre cat de bravo se comporta in toate drumetiile noastre va povestesc neaparat.”

Cei trei insa nu au avut parte de vreme prea frumoasa cum si-au imaginat si s-au asteptat sa fie, astfel Tatiana spunea ca: „A fost un vant si frigut, dar oricum magic.”

In schimb in ultima zi de vacanta au avut parte de vremea la care s-au asteptat, Tatiana a spus ca: „Azi, in sfarsit o zi cu soare. Si acele ravnite 20 de grade pentru care am si venit.”

Copilul lui Cristiano Ronaldo, batut la scoala din Arabia Saudita.Ce i-a transmis Georgina cand l-a vazut plangand - FOTO

Intr-o poza superba unde apare alaturi de sotul ei, in descrierea careia a scris ca: „Cu italianul meu.”

Tatiana Heghea este o artista din Republica Moldova. Din repertoriul ei muzical fac parte piese precum: „Pui-de om”, „Prima invatatoare”, „Vara asta”. Artista este casatorita cu Eugen Rabei si au trei copii Regina-Raluca, Arthur-Elisey si Tiberiu-Alexander.

Radu Iordache a vrut sa amuze juriul cu bancuri si povesti despre...femei numeroase - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie