02.04.2023
Radu Iordache a vrut sa amuze juriul de la Romanii au Talent cu bancuri si povesti despre...femei numeroase - FOTO/VIDEO

Radu a venit la Romanii au Talent cu un moment vesel: bancuri si scrisori de dragoste. Le-a adunat pe toate de-a lungul anilor, cele mai multe din liceu. 

Radu lucra ca inginer, la o intreprindere,  mare sef de sectie. Sotia credea ca umbla brambura, asa ca a luat-o la munca sa se convinga ca lipsa lui de acasa este din cauza muncii. Cand a vazut sotia cat dureaza sedintele si programul lui Radu de munca, i-a spus acestuia ca el s-a casatorit cu uzina, nu cu ea. Si a divortat de Radu in 1979, desi aveau o fata de 5 ani. 

Pana atunci Radu ii dadea sotiei salariul in mana, dupa divort Radu isi pastra salariul pentru el. Dupa 3 luni sotia a vrut sa se intoarca la el, dar nu a mai primit-o. Locuieste la casa unde se gospodareste singur, de la curatenie pana la mancare. 

A scris si o carte - Pentru cine vrea sa creada, Spovedania unui mare pacatos - O autobriografie, dar si despre intoarcerea la Dumnezeu. 

Radu spune ca dupa divort a avut 900 de femei. Asta crede ca e pacatul lui suprem. Pentru ca de multe ori isi gasea jumatatea, dar nu ramanea cu niciuna.

Vezi aici clipul video integral: 

Articole din aceeasi categorie