14.07.2023
Tatiana Heghea si sotul ei au sarbatorit nunta de bronz! Interpreta, ceruta in casatorie din nou: „Avem 8 ani de bucurie, 8 ani de realizari marete” - FOTO/VIDEO

Recent, Tatiana Heghea a fost cerut in casatorie inca o data. Vezi cum a fost momentul in articolul de mai jos.

Pe pagina sa de Instagram, Tatiana a postat mai multe fotografii si secvente video, iar in descriere a dezvaluit mai multe detalii. 

„Ieri, am sarbatorit ziua casatoriei. “Nunta de bronz” Tot ieri, ambii am inteles ca se fac deja 8 ani din ziua cand am pornit in aceasta aventura.Eu eram un pic trista ca am uitat “voalul calator” acasa, cumva resemnata ca am ratat senzatia aia pe care o puteam retrai gratie faptului ca imbracam pe cap voalul meu, fiind chiar acel voal purtat la cununia religioasa si civila. Acest truc ne oferea emotii rupte din acea binecuvantata zi ambilor”.

„Resemnarea mea, era una constienta ,matura care ma facea sa inteleg ca avem 8 ani de bucurie , 8 ani de realizari marete, le putem sarbatori si fara acel voal pe cap. Respectiv, m-am pregatit ca vom face cateva fotografii captand starea nostra de spirit , iar in loc de voal , fiind pe meleagul grecesc, am ales sa port o coronita greceasca”, a mai adaugat interpreta.

TOP vedete de la noi care s-au mutat la casa noua in 2023 - FOTO

Tatiana a dezvaluit si ce moment frumos a pus la cale sotul sau, impreuna cu copii:„Insa ,pana a merge sa facem poze, sotul meu a reusit sa ma surpinda cu adevarat si sa retraim un moment poate si mai important, trait acum 8 ani chiar si fara voalul meu pe cap”.

„Cu un inel pur grecesc, ideie nu am cand si de unde a reusit sa il cumpere, ghidat fiind de evenimentele petrecute exact in ziua de 12 iulie , acum 8 ani de zile, complotand cu copiii , sub umbra unui maslin rupt din poveste, cu o doza de zambet insa dupa mine dominat fiind de romantism am auzit intrebarea: -Iubita mea, la 8 ani distanta, vrei sa fii sotia mea??? Atat de surprinsa dar si implinita am fost de gestul lui plin de romantism si copilarie”, a cel mai frumos lucru la care nu se astepta deloc artista.

Internautii s-au grabit sa o felicite pe Tatiana si sotul ei: „Cat de natural si frumos”, „Ehe, casa de piatra! Sa fiti mereu fericiti!”, „Felicitari dragii nostri, sa va vedem asa aventurati unul de altul o vesnicie”, „Cat de original si pur, chiar ma gandeam unde-i voalul”, „Ce moment sensibil, multa fericire atat de frumos”. 

Tatiana Heghea este o artista din Republica Moldova. Din repertoriul ei muzical fac parte piese precum: „Pui-de om”, „Prima invatatoare”, „Vara asta”. Artista este casatorita cu Eugen Rabei si au trei copii Regina-Raluca, Arthur-Elisey si Tiberiu-Alexander.

Cauza mortii Lisei Marie Presley. Fiica lui Elvis Presley s-a stins din viata la varsta de 54 de ani

Cum s-a „razbunat” un tata pe fiica lui, dupa ce ea i-a spus ca nu vrea sa o conduca la altar: „Respinge ce am facut si am sacrificat”

Articole din aceeasi categorie