14.07.2023
Cum s-a „razbunat” un tata pe fiica lui, dupa ce ea i-a spus ca nu vrea sa o conduca la altar: „Respinge ce am facut si am sacrificat”

Un barbat a descris, pe retelele sociale, o situatie provocatoare din punct de vedere personal, cerandu-le parerea internautilor cu privire la un scenariu legat de nunta fiicei sale.

„Sunt un barbat de 48 de ani si fiica mea de 19 ani a fost intotdeauna o independenta. Am crescut-o sa gandeasca singura pentru ea, lucru pe care l-am apreciat mereu”, si-a inceput internautul povestea care a primit mii de reactii si comentarii pe Reddit. Desi au avut mereu o relatie frumoasa, cei doi au trecut, recent, un episod care i-a pus intr-o situatie tensionata.

„S-a logodit si a decis ca nu vrea sa o conduc la altar la nunta. Mi-a spus ca eu si mama ei nu o 'detinem' si, prin urmare, nu avem niciun drept 'sa o dam'. Ma simt ranit de asta, intrucat nu am tratat-o niciodata ca pe un obiect sau ca pe ceva ce ne apartine. Mai degraba, am facut tot posibilul sa-i oferim o viata minunata. Pozitia ei mi se pare una extrema si, in ciuda discutiilor, refuza sa cedeze in aceasta privinta. Ii respect alegerile, dar simt ca ea nu tine cont de sentimentele noastre. Ca raspuns, i-am zis ca daca asa simte, atunci nici eu nu voi plati pentru nunta ei. Nu vreau sa par manipulator sau ca o controlez. E adevarat, nu o 'detin', dar nici nu ii datorez o nunta finantata de mine in mod integral. Isi poate plati singura nunta daca insista asupra acestei pozitii", a mai scris barbatul cu pricina, conform New York Post.

Cum arata gemenii lui Ricky Martin la 14 ani. Matteo si Valentino sunt rasfatati de tatal lor - FOTO

„Un tata care-si conduce fiica la altar a fost mereu despre respect, mandrie si dragoste"

Acesta si-a marturisit si conflictul interior, intrebandu-se daca nu cumva se poarta ca un ticalos.

Horoscop 14 iulie 2023. Noroc de bani si surprize in dragoste

„Nu vreau sa fac nunta despre mine. Sa o conduc la altar si sa ma asez apoi pe un scaun nu este despre a face asta despre mine. E vorba de atitudinea ei. A avut parte de toate oportunitatile in viata. Sa ne excluda din asta e ca o palma peste fata. E ca si cum respinge tot ce am facut si am sacrificat pentru ea. Este egoista. 90% dintre traditiile si simbolismul nuntii isi au radacinile in lucruri pe care nu le recunoastem astazi. Ar trebui sa renuntam la toate? Inelele, florile, rochia, petrecerea de nunta, tortul? Un tata care-si conduce fiica la altar a fost mereu despre respect, mandrie, dragoste si onorarea acestei relatii tata-fiica", a mai spus tatal de 48 de ani. Barbatul a revenit asupra postarii lui, dupa ceva vreme, anuntand hotararea sa: a decis sa-i dea fetei sale aceeasi suma pe care i-a oferit si fiicei lui mai mari, cand aceasta s-a casatorit, si sa o lase sa faca ce vrea cu banii.

Articole din aceeasi categorie