30.05.2022
Tatiana Heghea si-a aratat abdomenul plat, la doar 10 zile de la nastere: „Cineva mai crede in ipoteza ca sportul in timpul sarcinei este o nebunie?” - VIDEO

Tatiana Heghea traieste acum cele mai frumoase emotii din viata. Artista a devenit mamica pe data de 20 mai, aducand pe lume un baietel minunat. Vedeta, fiind foarte activa pe retelele de socializare, nu a ezitat sa le arate si urmaritorilor sai cum arata corpul sau la doar 10 zile de la nastere. 

Tatiana Heghea a devenit mama pentru a treia oara, iar fiul sau, Tiberiu-Alexander o face mai fericita ca niciodata. 

Si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de... Stefan cel Mare! Vezi ce imagini a postat vedeta pe pagina sa de Instagram: „Mi-a adus linistea si pacea” - FOTO/VIDEO

Pe langa imaginile video si fotografiile postate cu bebelusul sau, artista vorbeste des si cu urmaritorii sai. Recent, interpreta le-a spus ca este mandra de corpul sau, caci chiar si dupa nastere, el este intr-o stare perfecta. 

Ea si-a surprins fanii din mediul online cu cateva imagini video. Vedeta si-a filmat abdomenul la doar cateva zile de la nastere. Artista a mentionat ca nu regreta deloc ca a facut sport in timpul sarcinii, pentru ca astfel ea a reusit sa se mentina intr-o forma buna. 

In Insta Story, Tatiana a scris: „Dragii mei, antrenoarea mea insista si zice ca daca tot am postat abdomenul meu la 35 ore de la nastere, sa postez care e situatia la moment. Eu propun sa va arat pentru inceput cum arata pantecul meu divin la cinci zile de la nastere”. 

Tatiana Nastas a lipsit de pe micile ecrane timp de doua saptamani! Afla ce a intervenit in viata prezentatoarei, dar si cum a facut fata situatiilor tensionate prin care a trecut: „A fost una dintre putinele dati cand imi doream foarte tare sa revin la lucru..” - VIDEO

In urmatoarele postari, vedeta a aparut intr-o pereche de blugi si un top de tip sport. In video putem observa cu usurinta abdomenul sau ideal.

„Ma minunez! Am muncit mult si in timpul sarcinii. Nu diete! Niciodata! Un regim echilibrat si corect de alimentatie!”, a mentionat artista. 

„Catusa-i pusa, gata!”. In acest weekend, o cunoscuta interpreta de la noi a devenit sotie. Vezi despre cine este vorba, dar si momentele unice de la cununia religioasa - FOTO/VIDEO

De asemenea, artista a adaugat: „Cineva mai crede in ipoteza ca sportul in timpul sarcinei este o nebunie?”. 

 Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie