30.05.2022
„Catusa-i pusa, gata!”. In acest weekend, o cunoscuta interpreta de la noi a devenit sotie. Vezi despre cine este vorba, dar si momentele unice de la cununia religioasa - FOTO/VIDEO

Interpreta Diana Stoica a trait una dintre cele ma speciale si marcante zi din viata sa si anume oficializarea relatiei sale cu sotul sau - Dan Petras. 

Dupa cinci ani de relatie, interpreta Diana Stoica a fost ceruta de nevasta. Iubitul ei Dan a hotarat sa o surprinda la inceputul acestui an cu un inel de logodna, iar ea nu a stat mult pe ganduri si a pornit rapid in cautarea rochiei de mireasa impreuna cu echipa O Seara Perfecta.

Natalia Barbu - mai fericita ca niciodata! Interpreta a postat imagini rare cu fiica sa, care s-a scaldat pentru prima data intr-o piscina - FOTO

„Totul a fost foarte spontan. Am iesit cu prietenii in oras si stand la masa am auzit pe fundal melodia mea Tot astept , o melodie despre iubire, despre cum fata vrea maritata si ma gandeam ca administratia a pus piesa, ca mai apoi sa vad ca din spatele meu a aparut Dan cu un buchet mare de flori ingenunchiat.”  isi aminteste ea.

In acest weekend a avut loc una dintre cele mai speciale si memorabile zile pentru proaspetii insuratei. 

Intr-o rochie divina si cu un bantuc improvizat in cap, in rol de voal, Diana s-a simtit o adevarata printesa alaturi de printul sau. 

Aceasta a filmat mai multe secvente in care se afla in masina alaturi de nasii lor, pe care nu a ezitat sa ii laude si sa le fie recunoscatoare pentru simpla lor existenta. 

Tatiana Nastas a lipsit de pe micile ecrane timp de doua saptamani! Afla ce a intervenit in viata prezentatoarei, dar si cum a facut fata situatiilor tensionate prin care a trecut: „A fost una dintre putinele dati cand imi doream foarte tare sa revin la lucru..” - VIDEO

 

Ceremonia religioasa, adica cununia lor a avut loc la Manastirea Saharna, iar emotiile intense traite cu siguranta sunt memorabile si de neuitat. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie