22.04.2022
„Trebuia sa fie primavara lui Dorin”. La un an dupa plecarea in nefiinta a sotului sau, Luciana Spinu povesteste ca viata sa are un alt curs: „Fac epilare, sunt cosmetolog, cant si fac parte dintr-o asociatie de femei...” - VIDEO

A interpretat o melodie pascala semnata de raposatul sau sot si a povestit cum este viata sa acum. Ce marturisiri a facut interpreta Luciana Spinu vezi in cadrul unei editii marca O Seara Perfecta. 

Interpreta Luciana Spinu a afirmat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta faptul ca de Sarbatorile Pascale anul acesta alege sa traga la sort si sa vada unde merge la parintii de la Calarasi sau la cei de la Cahul. Aceasta spune ca obisnuia sa faca la fel si inainte, iar mersul la parinti de Pasti a devenit o traditie.

Jennifer Lawrence a nascut in secret in urma cu doua luni

Schimbarile se tin lant in viata Lucianei, iar pe langa faptul ca face epilari cu zahar, acum mai este si cosmetolog cu acte in regula. 

Totusi nu aici se termina programul incarcat al Lucianei, pe langa domeniul beauty ea mai face parte si dintr-o comunitate de femei: „Aceste femei extraordinare tind sa duca un mod de viata sanatos si prin ajutorul unor suplimente naturale cauta solutia a diverse probleme de sanatate. Eu incerc sa invat tot mai mult din tot acest proces.”, povesteste ea.

Din pacate nu intotdeauna Luciana face aceste lucruri cu placere. Uneori ea spune ca e constienta ca trebuie sa isi ocupe mintea, capul si creierul cu ceva pentru a nu ajunge intr-o extrema periculoasa. 

Invitata povesteste si despre faptul ca urmeaza sa-si schimbe domiciliul. Aceasta isi doreste sa restabileasca tot aparatajul raposatului sau sot, Dorin Ieseanu pentru a gasi melodii aproape finalizate si proiecte pe care si le doreste din suflet sa le gaseasca.

Sarbatoare mare in familia lui Emilian Cretu! Mama actorului este omagiata. Vezi cum a fost felicitata femeia de catre cele mai apropiate persoane din viata sa: „Mama mea icoana sfanta, La multi ani” - FOTO/VIDEO

Aceasta primavara trebuia sa fie primavara sotului sau: „Trebuia sa fie primavara lui. Urma sa implineasca 35 de ani pe 30 aprilie si este cumva anotimpul lui, pe care il adora enorm de mult. Acum cand aud ciripitul pasarilor, cand vad o zi frumoasa intotdeauna ma gandesc ca el ar fi zis: „E o zi minunata de pescuit.” , a povestit ea indurerata. 

Ea spune ca inca invata zilnic sa traiasca in lipsa lui fizica, pentru ca in suflet il poarta oriunde si oricand.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie