22.04.2022
A trecut prin greutati, dar a meritat! Bloggerita Daniela Cheltuitor a povestit despre experienta nasterii prin cezariana, a lacrimilor de fericire si a momentelor pe care niciodata nu le va uita: „Faceti cunostinta cu Eva...” - FOTO

30 martie este data care si-a pus amprenta pentru totdeauna pe viata bloggeritei Daniela Cheltuitor. Tanara a devenit mama pentru prima data, iar emotiile si gandurile sensibile au influentat-o sa scrie o postare emotionanta despre aceasta perioada.

O postare induiosatoare, niste poze gingase si un text care iti lasa pielea de gaina a scris Daniela in cea mai recenta postare a sa de pe Instagram.  

Bloggerita le-a facut cunostinta tuturor urmaritorilor sai cu micuta Eva - fiica sa. 

De la povestea istoriei numelui fiicei sale si modalitatea prin care l-au ales pentru ea, pana la experienta dureroasa a nasterii prin cezariana, Daniela a evidentiat toate aspectele pe care le include aducerea pe lume a unui copil, si bune, si mai putin bune.

Nu te-ai fi asteptat la un asemenea duet! Filip Kirkorov urmeaza sa lanseze o piesa cu fosta solista Artik & Asti - Anna Dziuba: „A venit momentul potrivit” - VIDEO

Iata postarea scrisa de femeia de afaceri: „Eva. Faceti cunostinta cu micuta noastra, nascuta pe 30.03.22 , 53cm , la ora 19:44.
Cand a aflat Andrei ca este fetita, a spus ca o va chema Eva, eu m-am uitat la el si i-am spus: cum doresti asa o sa fie, eram atat de fericita ca nu conta atat de mult pe atunci numele.
Ma gandeam intre numele Eva, Sofia sau Melany, am spus ca cand o voi naste atunci ma decid 
In noaptea de 30.03 pe la ora 3 noaptea s-au rupt apele , dormeam, nici prin gand ca voi ajunge la maternitate, m-am trezit, am facut o baie, m-am machiat si fuga la spital!
Eram atat de fericita, ma simteam superb , contractiile pe atunci erau mici , dupa primul control medicul a spus ca uterul nu este deschis si sa mai asteptam, contractiile au inceput sa fie din ce in ce mai puternice , spre seara deja imi parea ca pierd cunostinta de la dureri, de la ora 5 dimineata pana la 19 seara timp de 16 ore am asteptat sa se deschida uterul , si nu a fost sa fie, nu mi-au pus epidurala, m-au verificat 3 medici specialistii inainte sa fie decizia finala sa mergem la cezariana(
Am rabdat pana in ultimul moment si am sperat ca totul o sa fie bine si voi aduce micuta pe lume pe cale naturala , nici nu m-am gandit ca poate fi alt fel…
Multumesc medicilor de la spitalul @spitalulrepromed pentru incurajare si profesionalism, operatia a decurs cu succes.
La ora 19:44 am simtit buzele Evei pe obrajii mei, lacrimile curgeau de fericire, atunci deja nu mai conta cum am adus-o pe lume, important ca era sanatoasa 
Este o tema dureroasa dar las aici aceste emotii pentru viitoarele mamici , totul ce se intimpla se intimpla spre bine 
Multumesc medicinii care o avem in zilele noastre, sa nu fost posibilitatea de a naste prin Cezariana nici nu vreau sa imi inchipui ce putea sa se intimple !
Atunci cand am nascut-o am spus ca nu in zadar Andrei a ales acest nume ,, EVA” este numele pe care o sa-l poarte cu cinste si maretie, iar eu cand o voi striga pe nume o sa imi amintesc de fiecare data sentimentele prin care am trecut !”, a povestit Daniela. 

In doar cateva ore de la publicare, postarea Danielei a acumulat peste 11.000 de aprecieri, iar mesajele de admiratie si apreciere nu au intarziat sa apara, mai mult ca atat, multe dintre urmaritoarele fidele ale Danielei spun ca s-au regasit in aceasta poveste de viata: „Parca e istoria mea , si eu la fel dupa ore lungi de chin am nascut prin cezariana, mi-am revenit usor si acum sunt cea mai fericita alaturi de fetita mea! Important ca la repromed ne-am simtit in siguranta si s-au luat decizii corecte si la timp! Sanatate voua./ Sincer am citit cu lacrimi in ochi de fericire. Daniela nu te deranja ca nu s-a primit sa nasti cum ai dorit . Nu-i atat de principal cum ai nascut, important e ca ai adus pe lume un ingeras de copil firav. Sanatate voua parintilor si sa aveti grija de Eva (un nume frumos) sper in viata sa va aduca multa fericire. Dumnezeu sa va pazeasca toata familia.”, sunt doar cateva dintre comentariile postarii. 

„Trebuia sa fie primavara lui Dorin”. La un an dupa plecarea in nefiinta a sotului sau, Luciana Spinu povesteste ca viata sa are un alt curs: „Fac epilare, sunt cosmetolog, cant si fac parte dintr-o asociatie de femei...” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie