24.05.2022
La 36 se simte mai perfect ca oricand! Vezi ce surprize au asteptat-o la Bucuresti pe Diana Ballerini: „Acum ma mandresc mai mult cu mine, caci eu am inceput totul singura, intuitiv, fara o echipa in spatele meu” - VIDEO

Diana Ballerini a fost invitata la emisiunea O Seara Perfecta, care a venit in platou direct de la un eveniment pe care l-a asteptat doi ani. Despre cum a fost, dar si despre cum este la 36 de ani, femeia de afaceri a vorbit in cadrul emisiunii. De asemenea, Diana a recunoscut ca acum ea se simte inca mai increzuta in sine, iar care este motivul vezi in interviul de mai jos.

La 36 de ani, Diana Ballerini se simte perfect. „Chiar azi vorbeam cu sotul meu. El m-a intrebat daca tin minte cum ma simteam la 26 de ani, cand am sarbatorit prima noastra aniversare. Sa stii ca eu astazi ma simt perfect, mult mai perfect decat atunci”. 

De dimineata, femeia de afaceri a fost impreuna cu urmaritorii sai, care i-au scris sute de mesaje de felicitare pe retelele sociale. „Eu raspund la toti si de dimineata sunt cu urmaritorii mei. Mai am de raspuns la multe, am cu ce sa ma ocup inca multe zile inainte. Pana la urma, nu conteaza astazi cum te simti, conteaza cum te simti in fiecare zi”. 

„Chiar inainte de emisiune, m-a sunat astrologul meu si mi-a zis: „Nu o sa ma opresc niciodata sa iti spun ca totul abia incepe si pentru tine urmeaza ceva wow”. Adica, eu trebuie sa fiu pregatita de ceea ce urmeaza. Eu sunt sigura ca asa va fi, pentru ca stiu ce vreau”, a mentionat Diana. 

Maia Sandu isi sarbatoreste jubileul! Presedinta Republicii Moldova implineste 50 de ani

Dupa spusele ei, 35 a fost un an al schimbarilor si schimbarile abia au inceput. „Am devenit un alt om. Am invatat sa am rabdare, o calitate foarte rar intalnita. Am lasat lucrurile sa mearga de la sine. Mi-am facut schimbari la corp, pe care mi le-am dorit demult sa le fac si urmeaza sa mai fac inca ceva. Mi-am schimbat oamenii din jurul meu, pentru ca ei sunt oglinda noastra si conteaza cine e langa tine”. 

Urmaritorii sai sunt incantati de ea si o numesc „doamna de fier”. Diana spune ca ea se simte bine asa, iar sa fie vulnerabila nu si-ar dori. „Eu asa ma simt bine, sa fiu slaba, m-as simti foarte prost. Starea de a fi slaba nu imi da confort. Bine, exista momente in care sunt slaba, insa doar la comanda mea, nu ca cineva ma impune sa fiu asa”.

Femeia de afaceri a venit in platoul serilor perfecte direct din Bucuresti, unde a mers la un eveniment, care a fost organizat de Dana Budeanu. „A fost lansat acum doi ani, se facea intr-un numar foarte restrans si eu am vrut sa merg. A venit pandemia si m-am gandit ca nu trebuie sa merg, ca nu sunt inca pregatita. Au mai fost organizate evenimente, cu cate 15 persoane, au fost facute cinci editii, insa nu a fost publice. De data aceasta a fost public, au fost 100 de femei la eveniment. 

Evenimentul nu este mediatizat deloc, nu se filmeaza, nu se fotografiaza. Unica conditie la el este sa lasi telefonul la intrare, intr-un plic sigilat. A fost frumos, organizat foarte frumos, insa nu m-a surprins cu nimic. Eu o urmaresc de vreo 15 ani, de cand era la ProTV inca. Nu am avut acolo nici o emotie, nici o stare, de parca eram la evenimentul meu. A fost totul ca la carte. 

Trebuie sa mergi in vacanta si esti ingrijorata ca n-ai un corp tonifiat? Afla de la antrenorul Petru Artene cum iti poti pregati corpul in doar o saptamana, dar si cat de important este regimul tau alimentar - VIDEO

Am scris si astazi pe Instagram, ca evenimentele mele sunt la fel ca ale ei, doar ca al meu e 600, dar al ei 400 de euro. Ceea ce am vazut acolo este ceea ce vad si pe Youtube. Atitudinea ei este foarte distanta, nu te poti apropia de ea, nu poti face o poza cu ea si pleaca subit. Asta nu mi-a placut, pentru ca toate aceste femei au venit pentru ea, pentru a schimba doua vorbe cu ea”. 

Evenimentul a fost dedicat temei „Stilul esti tu”. „Asta nu e despre cum te imbraci, dar despre cum te comporti, cum vorbesti. A fost o tema buna, am avut o conversatie buna, am adresat intrebari, am primit raspunsuri frumoase. Dar, mi-am omorat aceasta curiozitate. Pot sa spun ca evenimentele mele au mai mult continut. Nu m-am dezamagit deloc. Doar acum ma mandresc mai mult cu mine, caci eu am inceput totul singura, intuitiv, doar cu increderea urmaritorilor mei in mine. Nu am o echipa langa mine”. 

La Bucuresti a asteptat-o o surpriza mare, caci in acelasi hotel era cazat si renumitul actor - Jean-Claude Van Damme.„Am ramas atat de uimita. Eu am iesit din numarul nostru, mergeam spre lift si vad cum coboara un om, cu un chipiu, cu ochelari pe ochi. Ii zic sotului, uite Van Damme si el nu m-a crezut. Apoi actorul s-a salutat cu noi si am inteles ca precis este el. Este micut de statura, este mai jos ca mine. Nu a vrut sa faca poze, a zis „sorry, dar nu pot face poze”. A fost foarte neasteptat”. 

Pe Instagram, Diana a pus o poza cu sotul ei si a scris - „Unele nu inteleg ca el sta in fata mea”: „Ieri a aparut un interviu cu sotul meu la Dorin Galben si multe femei imi trimeteau screenuri cum cineva scrie ca eu am noroc de el, ca nu stiu ce. Si eu am pus: „fetelor, asta este problema voastra ca voi va intrebati de ce, el sta in fata mea, asta e avantajul meu. Dar daca voi il vreti, eu vi-l dau cu funda rosie. Important el sa plece. Eu nu sunt zgarcita. Insa daca pleaca, pai pleaca de tot””.  

Recent, Diana Ballerini a avut o interventie cirurgicala. A fost foarte curajoasa, deoarece a acceptat sa fie filmata si inainte si dupa operatie. „M-am simtit foarte bine, pentru ca am avut un scop. M-am dus acolo cu o dispozitie foarte buna. Eu nu mai am frica, pot sa ma duc din nou. Deja am programat si altceva. Sa stii ca am primit foarte multe mesaje de la urmaritoarele mele, care s-au inscris si ele la operatie. Eu le-am incurajat si chiar am mers la o urmaritoare dupa interventia ei, nu o cunosteam, insa am mers sa o sustin”. 

Era un atlet profesionist in Canada si a revenit acasa din cauza pandemiei! Moldoveanul Lilian Binzari - totul despre participarea sa la Dancing on ice, absenta de la scoala si patinajul in Republica Moldova: „Am renuntat pentru ca am revenit...” - VIDEO

Cel mai bun cadou pentru ea, este: „Cred ca faptul ca sunt sanatoasa, pentru ca asta nu cumperi cu bani. Restul sunt fleacuri, se cumpara cu bani. Cel mai mult ma bucur ca am stima de sine, cine sunt eu. Restul chiar nu mai conteaza. Nu am asteptari absolut de la nimeni, doar de la mine”. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie