10.08.2022
Tatiana Heghea - despre experienta unei nunti luxoase pe timp de furtuna: „Au ramas fara curent electric si decor....” - VIDEO

Ploaia de ieri le-a dat mari batai de cap tuturor, si in mod special mirilor care au petrecut cea mai frumoasa si importanta zi din viata lor pe timp de furtuna. Cum au luptat acestia cu taierea curentului si cu stricarea intregului decor a povestit chiar interpreta Tatiana Heghea, care a fost prinsa si ea la un astfel de eveniment.

Tatiana Heghea a povestit ieri detaliat despre experienta unei nunti pe timp de furtuna: „Deci de 15 ani lucrez in cadrul evenimentelor private precum nuntile si niciodata n-am avut parte de asa o ploaie abundenta. Atunci cand mirii au investit intr-un decor fantastic, iar totul este inregistrat de la ora la ora, de la minut la minut, cand trebuie sa aiba loc cele mai frumoase juraminte, aici conteaza atitutdinea - cum primesti acest dar ceresc si cum il accepti cu bucurie sau nu..”, a explicat Tatiana.

 

 

Organizatorii au mutat receptia la o terasa de la restaurant, dar pana si acolo ploaia a patruns. 

Vlada Mardari - experienta unica pe care a trait-o la inaltimea de aproape 3 mii de metri! Prezentatoarea PRO TV a urcat pe muntele Vihren, al doilea cel mai inalt varf din Bulgaria: „Cu siguranta am descoperit o noua pasiune!” - VIDEO

Tatiana le-a sugerat tuturor, in deosebi mirilor sa ramana calmi si sa accepte cu bucurie acest cadou de la Dumnezeu, totusi regretul sau a constat in risipirea unui decor de exceptie: „Unicul regret este investitia in decor, care practic nu a fost explorat! In rest totul va fi perfect azi.” , a mentionat interpreta. 

Bineinteles ca cu o asemenea „ploita”, a fost sistat si curentul, moment surprins de Tatiana. 

Situatia insa a fost salvata rapid de muzica live a instrumentistilor si voia buna a invitatilor.

De la prezentatoare TV in SUA - la femei participante in misiunile ONU! Vezi lista moldovencelor a caror nume este sonor peste hotare, dar mai putin cunoscut in tara noastra - FOTO

„Noroc mare! Exact cand a cazut curentul in program erau preconizati  „Plaiesii”, si iata aici numarul impresionant de voci si numarul mare de instrumente si-a meritat toti banii, mai ales tinand cont de circumstante.” , a explicat interpreta.

 

Intr-un final, Tatiana Heghea a tinut sa precizeze faptul ca langa mireasa se afla o echipa extraordinar de buna, care o incurajeaza si ii sustin in totalitate abordarea pozitiva. 

Articole din aceeasi categorie