26.05.2022
Tatal Tinei Karol, in varsta de 67 de ani, a mers voluntar sa lupte in prima linie. Cum a reactionat artista: „Imi fac mari griji pentru el...”

Tatal artistei, Grigorii Liberman, datorita varstei sale putea parasi legal tara. Insa, el a hotarat sa ramana in Ucraina si sa o apere.

Ucraina este acum aparata nu doar de militari profesionali, dar si de vedete si oameni civili. Din prima zi de razboi, in randul Fortelor Armate Ucrainene au mers voluntar actorul Andrei Fedincik, coregraful Dmitrii Dicusar si multi alti oameni celebri. De asemenea, s-a aflat ca tatal Tinei Karol, in ciuda varstei sale, a mers si el sa lupte.

In timpul vizitei sale la Cannes, unde Karol a facut cunostinta cu renumitul motan Stepan, vedeta a dat si un interviu pentru ziarul „Le Figaro”, unde a spus ca tatal ei a mers sa lupte pe prima linie. 

„Noi nu il vrem pe Putin!” La 70 de ani, ucraineanca Katerina Omelicenko si-a luat tatal de 92 de ani si a parcurs sute de kilometri pana la Chisinau, pentru a fi in siguranta: „Din cauza luminii rachetelor, noaptea s-a transformat in zi” INTERVIU

Tina Karol a recunoscut ca s-a resemnat cu hotararea tatalui sau, insa oricum isi face griji pentru el. 

„Tatal meu putea parasi Ucraina, are 67 de ani, insa el doreste sa ramana pentru a-si apara tara. El s-a alaturat voluntarilor apararii teritoriale. Este alegerea lui. Mi-a fost greu sa accept asta”, a spus interpreta. 

Tina Karol acum viziteaza multe tari, unde organizeaza concerte caritabile si spune adevarul despre razboiul din Ucraina. Vedeta a recunoscut ca ea nu cunoaste cand isi va revedea tatal si intreaga familie, prietenii.

„Acolo traieste intreaga mea familie si echipa mea. Ei ma asteapta. Desigur ca eu nu stiu cand am sa ii revad. Ce simt ei acum? Ura si frica. Insa ei continua sa traiasca, indiferent de situatie”, a remarcat artista. 

Dupa o perioada de tacere, Larisa Dolina a decis sa vorbeasca despre situatia din Ucraina: „Stiu adevarul....” - FOTO

De asemenea, Tina a mentionat ca muzica este arma ei principala. Ea nu intentioneaza sa inceteze turneul sau si este acum mereu in miscare. 

Recent, Tina Karol a mers in Japonia, unde a vizitat Hiroshima. De asemenea, vedeta a mers la Venetia, unde a interpretat imnul Ucrainei. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie