25.05.2022
Dupa o perioada de tacere, Larisa Dolina a decis sa vorbeasca despre situatia din Ucraina: „Stiu adevarul....” - FOTO

Larisa Dolina este una dintre vedetele care a ales sa nu isi exprime pozitia civila in raport cu razboiul din Ucraina. Acum, artista in varsta de 66 de ani a decis sa-si exprime punctul de vedere cu privire la ultimele evenimente din lume.

Legenda pop a publicat o postare semnificativa pe retelele de socializare, in care a discutat despre atitudinea ei fata de Rusia. Larisa a vorbit pentru prima data despre ceea ce se intampla in tara sa.

Isi va cauta sufletul pereche la TV! Nastya Ivleeva va deveni eroina unui reality show despre dragoste. Ce spune vedete in legatura cu noua experienta

Interpreta a subliniat ca in inima ei se conecteaza diferite sentimente, care incearca sa cada de acord intre ele. Ea a mentionat ca isi aminteste si isi iubeste Odesa natala, dar acum orasul s-a schimbat mult.

 „Vad totul si stiu totul. stiu adevarul. Iubesc Marea Caspica, m-am nascut acolo. Imi iubesc la nesfarsit draga si iubita mea Odesa.”, a scris ea.

Dolina a adaugat ca in urma cu multi ani a devenit cetatean al Federatiei Ruse si s-a indragostit din toata inima de acest stat. Aici a castigat popularitate si a devenit fericita. In Rusia, Larisa Alexandrovna a devenit o adevarata vedeta si a castigat numerosi admiratori, iar acesta este principalul motiv pentru care ramane in Rusia. La finalul mesajului sau, artista a multumit abonatilor care au ascultat-o.

„Noi nu il vrem pe Putin!” La 70 de ani, ucraineanca Katerina Omelicenko si-a luat tatal de 92 de ani si a parcurs sute de kilometri pana la Chisinau, pentru a fi in siguranta: „Din cauza luminii rachetelor, noaptea s-a transformat in zi” INTERVIU

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie