24.06.2022
Tatal si fiica, senzatia Instagramului! O vedeta de reality show se mandreste cu tatal ei super fit, dar mama e si mai frumoasa - FOTO

Antigoni Buxton este noua vedete de reality show preferata a britanicilor. Tanara in varsta de 26 de ani si-a facut de curand debutul intr-o emisiune de succes, iar de atunci se bucura de o mare popularitate.

Tanara, blonda, par carliontat, ochi albastri si o silueta de vis – Antigoni Buxton nu are cum sa nu se faca remarcata. In ciuda felului in care arata, noua vedeta de reality-tv spune ca este singura de mai bine de un an.

Britanica, cu origini grecesti si cipriote, face senzatie atat la tv, cat si pe retelele de socializare. Mai ales de cand fanii i-au descoperit si familia. 

Moldova are stil! Vezi lista fashion bloggeritelor de la noi care ar putea cuceri cele mai mari case de moda cu aspectul impecabil si tinutele creative formate - FOTO

Tatal ei, Paul Buxton, in varsta de 57 de ani, este antrenor de fitness si adesea fac sport impreuna. Paul a concurat in competitii de bodybuilding si impresioneaza cu fizicul sau.

Mama ei nu este cu nimic mai prejos. Tonia Buxton, in varsta de 54 de ani, este de profesie chef si apare in emisiuni tv cu retelele ei delicioase. In plus, este si o femeie extrem de frumoasa.

Cea mai buna prietena a Marinelei Bezer a fost ceruta in casatorie intr-un loc de vis! Vezi cum a avut loc momentul emotionant, dar si cum a felicitat-o bloggerita pe amica sa: „Plang de fericire...” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram  

Articole din aceeasi categorie