24.06.2022
Moldova are stil! Vezi lista fashion bloggeritelor de la noi care ar putea cuceri cele mai mari case de moda cu aspectul impecabil si tinutele creative formate - FOTO

Nu este o noutate faptul ca Instagramul a devenit o parte importanta din viata fiecarui om la ora actuala. Persoanele influente de pe retea ne inspira, ne motiveaza si ne pot da un exemplu din orice domeniu pe care noi il alegem sa il urmarim. Multe trend-uri in materie de fashion se formeaza anume acolo, asadar, iata cateva conturi de la noi din tara care ti-ar putea servi drept inspiratie atunci cand ai nevoie de o tinuta buna si unica. 

Exista numeroase conturi pe Instagramul moldovenesc care inspira si chiar merita urmarite. De la bloggeritele cu gustul estetic foarte bine dezvoltat, la designeri cu acte in regula, iata fashionistele pasionate de arta frumosului si simtul placut al combinatiei armonioase dintre piesele vestimentare. 

Marinela Bezer

Marinela Bezer este un exemplu demn de urmat si foarte actual intre ale modei. Bloggerita mixeaza cu succes trendurile actuale si colaboreaza cu multe brand-uri internationale pentru realizarea outfit-urilor deosebite. 

Asa ca, in cautare de inspiratie, ai putea sa-i accesezi contul de Instagram si sa te alaturi comunitatii sale de peste 491.000 de urmaritori.

Poarta ie cu madrie! De Ziua Internationala a Iei vezi cat de bine le sta vedetelor din tara in camasa traditionala - FOTO

Mihaela Skripnik

Mihaela a adunat pe contul sau de Instagram peste 53.000 de urmaritori. Este un model si o bloggerita de succes pentru care moda, simtul estetic si pasiunea pentru haine este prioritara si mai mult ca atat foarte vizibila.

Pe langa corpul frumos si estetica placuta, aceasta mai are si un par extrem de frumos, de aceea multe fete isi gasesc inspiratie in materie de coafuri anume de la ea. 

Cristina Osipov

O alta prezenta adorata de tinerele fashioniste de la noi este si Cristina Osipov. Pasionata de calatorii, moda si un mod de viata sanatos, Cristina detine un blog pe care il intretine activ cu postari informative, inspirationale si motivationale. 

Varietatea de culori, nuante si print-uri sunt un must-have la ea pe profil, de aceea merita neaparat urmarita.

Michaela Berdaga

Desi este stabilita in Germania de mai multi ani, publicul de la noi o adora pe Michaela pentru stilul sau deosebit si doza de inspiratie oferita zilnic.

Tanara colaboreaza de asemenea cu multe brand-uri internationale si combina in cel mai neasteptat mod tinutele simple cu elemente compuse. 

Gabriela Damir

Daca iti place stilul minimalist cu o nota sportiva, urmareste-o neaparat pe Gabriela. Aceasta posteaza outfituri simple, cu piese aparent banale, dar care impreuna formeaza look-uri cu adevarat speciale.

Sharon Stone a avut 9 avorturi spontane! Ce destainuiri a facut actrita

Doina Stratan

Fana tinutelor feminine si sofisticate, cu o nota subtila de coolness? Doina Stratan adora culoarea alb si iti va aduce in feed-ul de Instagram multa inspiratie, rafinanta si senzualitate cuminte.

Ana Irina

Daca esti iubitoare de culoare, vei adora acest cont! Ana Irina imparte cu cei peste 83.000 de mii de followeri tinutele sale vesele si pline de personalitate.

Misha Miller

Misha Miller este o tanara interpreta originara din Republica Moldova. Pe langa succesul pieselor sale, auzite la nivel international, Misha mai inspira si prin tinute creative, stilate si extrem de versatile.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie