11.07.2022
Tany Vander - victima unui santaj! Cum a reactionat femeia, dar si sotul ei dupa ce au primit video-uri cu continut pentru adulti de la un necunoscut care sustine ca bloggerita este cea care apare in filmulete - VIDEO

Sa fii persoana publica nu este deloc usor, faima si sutele de mii de persoane care te urmaresc nu te salveaza de la acuzatii neplacute sau barfe fara rost. De acest lucru s-a convins recent si bloggerita Tany Vander, care a fost santajata cu secvente video cu continut pentru adulti de o persoana anonima. Cum s-a intamplat totul vezi in articolul de mai jos.

Sambata seara, o persoana a carui identitate nu este inca cunoscuta a incercat sa denigreze imaginea lui Tany Vander si i-a trimis sotului ei, Vasile un colaj de video-uri in care apare o blonda care se aseamana cu sotia lui.

Bloggerita a povestit amanuntit si ce continea acel video: „Ce contine acel video? Deci e simplu, o fata face sex cu un baiat. Fata este blonda, fata nu se vede evident, parul ii sta pe fata. Greseala persoanei care a fost ca ea nu a stiut ca eu am un tatuaj pe fund, pentru ca daca ar fi stiut nu ar fi trimit video-ul din spate”, a spus aceasta. 

Tany a precizat ca tatuajul sau a fost facut la 19 ani, iar daca cineva ar spune ca acest video a fost facut pana la tatuaj ar fi practic imposibil intrucat video-ul primit era unul filmat cu camera din fata, iar pe atunci, dispozitivele nu dispuneau de o asemenea facilitate. 

Modelul brazilian Thalita a murit in urma unui atac cu rachete rusesti la Harkov. Ea se alaturase armatei ucrainene ca lunetist

Intr-un final Tany a spus ca apreciaza foarte mult efortul depus de persoana care a incercat sa-i denigreze imaginea, insa a mai adaugat un scurt comentariu: „Eu sincer apreciez, insa daca vreti sa veniti la cineva cu un compromat atunci veniti cu ceva serios. De exemplu daca i l-ati transmis lui Vasile, acolo ar fi trebuit sa fie un video acum, cand eu il insel cu cineva, iata asta ar fi fost compromat.”, a adaugat ea.

Conform legii penale, persoana culpabila de asemenea infractiune risca o amenda de la 42 500 la 67 500 de lei sau inchisoare de la 5 la 7 ani. 

Bloggerita a precizat ca daca isi va dori, timp de cateva zile va afla persoana care i-a facut asta. Mai mult ca atat, aceasta are deja banuieli in privinta persoanei. 

Ludmila Balan - aparitie impecabila la 63 de ani! Mama lui Dan Balan a intors toate privirile la piscina, iar internautii au fost incantati - FOTO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie