11.07.2022
Modelul brazilian Thalita a murit in urma unui atac cu rachete rusesti la Harkov. Ea se alaturase armatei ucrainene ca lunetist

Brazilianca Thalita de Valle a murit in urma unui atac cu rachete lansat de trupele ruse asupra orasului Harkov. Acum trei saptamani, ea se alaturase ca voluntar pentru a lupta alaturi de armata ucraineana, in calitate de lunetist. Thalita, care in trecut a fost model, a participat la misiuni umanitare in intreaga lume si luptase anterior impotriva ISIS in Irak, scrie New York Post. 

Thalita avea 39 de ani. Ea a fost ucisa, dupa ce o racheta a lovit buncarul in care se afla, in Harkov, oras din nord-estul Ucrainei, supus unor bombardamente intense de-a lungul razboiului.

A lucrat la constructii in Rusia si a fost crescuta de bunica sa pe care o numeste „mama”! Afla povestea nestiuta, dar foarte emotionanta a antrenoarei de fitness Nicolle Trifan: „Multi nu ma vor crede..” - FOTO

Atacul l-a ucis si pe fostul soldat al armatei braziliene Douglas Burigo, in varsta de 40 de ani, care s-a intors in buncar pentru a o gasi pe Thalita.

Fostul model, care a urmat si facultatea de drept, a postat videoclipuri despre timpul petrecut in Ucraina pe canalul ei de YouTube, care documenta experienta ei anterioara ca luptatoare impotriva Statului Islamic din Irak.

Articole din aceeasi categorie