10.07.2022
Ludmila Balan - aparitie impecabila la 63 de ani! Mama lui Dan Balan a intors toate privirile la piscina, iar internautii au fost incantati - FOTO

La 63 de ani, mama lui Dan Balan, cunoscuta si ca Tanti Ludmila inca afiseaza o silueta de invidiat la piscina. Ce poza a postat aceasta, dar si cum au reactionat internautii la vederea acesteia vezi in articolul de mai jos. 

Ludmila Balan, celebra prezentatoare de televiziune si cantareata din Republica Moldova arata foarte bine la cei 63 de ani. Se pare ca face mult sport si are grija la tot ce mananca. Recent, mama lui Dan Balan a publicat o imagine in care apare la o piscina.

Vladimir Putin va fi tata din nou, la 69 de ani. Alina Kabaeva ar fi insarcinata - FOTO

Imbracata intr-un costum de baie, femeia a primit numai mesaje de apreciere si admiratie din partea internautilor.

In descrierea pozei, Tanti Ludmila a scris: „Iulie 2022.”, sugerand ca aceasta luna din vara si-a pus amprenta pe viata sa.

„Sunteti atat de frumoasa/ De necrezut/ Va admir”, sunt doar cateva dintre comentariile pe care i le-au scris pritenii virtuali.

Cine nu o cunoaste, cu siguranta nu ii da 63 de ani. Mama lui Dan Balan este si o clienta fidela a saloanelor de infrumusetare si are grija sa arate impecabil din cap pana-n picioare. „Tanti Ludmila” este foarte activa pe retelele sale de socializare si are in permanenta grija sa-si uimeasca admiratorii.
 

Daniela Costetchi practica „curatarea energetica”. Vezi pentru ce ii este facuta procedura, dar si cum a reactionat corpul sau dupa: „Simteam ca lupta o armana de soparle in mine” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie