26.07.2023
Tany Vander si Katy Black si-au etalat burticile in oglinda! Cat de bine arata cele doua gravidute - FOTO/VIDEO

Katy Black si Tany Vander sunt doua bloggerite care sunt insarcinate in aceeasi perioada. Vezi ce au publicat pe social media in articolul de mai jos.

Tany Vander este incantata de ceea ce se intampla cu corpul ei. In aceasta dimineata bloggerita a publicat cateva fotografii din oglinda cu burtica, iar in descriere a lasat si un mesaj: „Buna, 21 de saptamani”.

Asemanare izbitoare intre Tatiana Maxian si Nadin Serovski! Ce mesaj a publicat bloggerita pe social media - FOTO

Bloggerita a publicat si un InstaStory in care a mentionat: „Asa tare imi place”.

„Barbie Girl” - in limba romana a devenit virala pe TikTok! Cum suna melodia in interpretarea Darei - VIDEO

Katy Black a postat un Story din oglinda, unde isi etaleaza burtica de graviduta. Aceasta a ales sa poarte o rochie de culoare albatra cu buline albe.

Tany Vander este o bloggerita din Republica Moldova, cu o comunitate de peste 220 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasile Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam.

Al 9-lea copil este... Marina Carnat a dezvaluit sexul bebelusului pe care l-a nascut - VIDEO
Katy Black s-a nascut la data de 3 martie, 1999. Este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca din 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment tanara se bucura de peste 330 de mii de abonati pe Youtube si 430 de mii de urmaritori pe Instagram.

Ea este casatorita din august 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Cei doi au impreuna trei fii, iar acum este insarcinata cu cel de-al patrulea copil.

Hainele devin neincapatoare pentru Rihanna! Cum arata vedeta cu cateva zile inainte de nastere

Articole din aceeasi categorie