25.07.2023
Al 9-lea copil este... Marina Carnat a dezvaluit sexul bebelusului pe care l-a nascut - VIDEO

Marina Carnat a devenit pentru a 9-a oara mama. Bloggerita a tinut in secret sexul copilului pana astazi.

Asa cum ne-am obisnuit, influencerii si creatorii de continut obisnuiesc sa posteze pe social media cele mai importante momente din viata lor, intr-o forma mai deosebita.

La fel a facut-o si Marina Carnat. Aceasta a aparut intr-un stories si a spus ca astazi ea si bebelusul s-au externat de la maternitate si urmeaza sa-i anunte si pe ceilalti 8 copii pe cine aduc acasa: un fratior sau surioara.

In video pe care l-a postat pe Instagram, aceasta a anuntat ca cel de-al 9-lea copil in familia Carnat este un baietel: „Aceasta e istoria familiei Carnat - istoria minunata a unei familii numeroase - povestea familiei noastre adevarata si vie!”.

Sotii Carnat au organizat o surpriza frumoasa, la care era prezenta toata familia.

„Ca prin minune te-ai nascut, trecand printr-o grea incercare”! Teodor Carnat - mesaj emotionant dupa ce a devenit tata pentru a 9-a oara - FOTO

Sotia avocatului Teodor Carnat l-a adus pe lume pe cel de-la 9-lea copil pe 23 iulie.

Teodor Carnat a postat si el un mesaj emotionanat pe retelele sociale:„Dumnezeu mi-a trimis prin sotia mea minunata cel mai pretios dar. Ca prin minune te-ai nascut, trecand printr-o grea incercare. Eu sunt sigur ca Dumnezeu are un plan foarte mare pentru tine. Fie ca destinul tau pe pamant sa fie realizat pe deplin. Slavit sa fie Domnul”.

Marina Carnat a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca fiind mama a 9 copii. De-a lungul timpului ea a adunat o comunitate de peste 230 mii de urmaritori.

Articole din aceeasi categorie