26.07.2023
Hainele devin neincapatoare pentru Rihanna! Cum arata vedeta cu cateva zile inainte de nastere

In mai 2022, Rihanna aducea pe lume primul ei copil, un baietel adorabil pe nume RZA. Desi nu a dezvaluit cand e data nasterii celui de-al doilea, dupa dimensiunea burticii artista e la cateva zile distanta.

Paparazzii sunt pe urmele ei zi de zi si au reusit sa o surprinda pe strazile din Beverly Hills. Fiind pe ultima suta de metri cu cea de-a doua sarcina, hainele vedetei au devenit neincapatoare. Rihanna a fost fotografiata intr-o pereche de jeansi ultra largi, cu nasturii descheiati, si un tricou mulat, scurt, care i-a lasat burtica la vedere. 

In imaginile surprinse de paparazzi vedeta pare ca se misca cu dificultate din cauza noilor dimensiuni. 

Al 9-lea copil este... Marina Carnat a dezvaluit sexul bebelusului pe care l-a nascut - VIDEO

In ambele sarcini, Rihanna a avut un stil vestimentar indraznet si incitant, care a inspirat si alte gravide. Hainele ei au lasat mai mereu burtica dezgolita.

In primavara, cantareata a vorbit despre cum s-a schimbat viata ei de cand este mamica: “Nu iti mai amintesti cum era viata inainte, e cea mai mare nebunie care mi s-a intamplat”. Ca orice mamica in primele luni dupa nastere, Rihanna a spus ca viata ei in acea perioada a fost ca un “rollercoaster”.

“Sa cresti un tanar negru este una dintre cele mai infricosatoare responsabilitati in viata. Ma intreb in ce lume imi las copilul. “Asta e planeta pe care va creste?” – spune Rihanna, care se gandeste la viitorul copiilor ei.

Articole din aceeasi categorie