16.06.2023
Tany Vander - declaratii de dragoste pentru sotul ei! Vezi ce mesaj a publicat bloggerita pe pagina sa de Instagram - FOTO

Cunoscuta bloggerita de la noi, Tany Vander a decis sa-si imparta sentimentele cu fanii sai. Aceasta a decis sa posteze o poza cu sotul ei si alaturi un mesaj. Vezi in articolul de mai jos ce a scris bloggerita. 

Desi au deja ani buni de cand sunt impreuna, Tany Vander este la fel de indragostita de sotul ei, omul de afaceri Vasile Lungo. 

Dezvaluiri in premiera! Afla unde s-au cunoscut Patric Hanganu cu sotia sa, Svetlana Nichitina - FOTO

Tany Vander i-a dedicat sotului sau un mesaj, unde a recunoscut tot ceea ce simte pentru el:„Si referitor la storisurile de ieri, poti sa ai langa tine cel mai nakacenii si sex simbol barbat, dar daca el nu are comportamentul si atitudinea potrivita - nimic nu mai are sens. @vasiliy_lungo te iubesc, tu esti cel mai bun”.

Tany Vander este o influencerita din Republica Moldova, cu o comunitate de peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasile Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam.

Va merge pe urmele tatalui si a bunicului? Vezi ce a povestit Radu Dolgan despre fiul sau: „Noi suntem o familie artistica...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie