16.06.2023
Dezvaluiri in premiera! Afla unde s-au cunoscut Patric Hanganu cu sotia sa, Svetlana Nichitina - FOTO

Sotia interpretului Patric Hanganu este tot mai activa pe pagina sa de Instagram, recent aceasta a publicat la story o casetuta cu intrebari.

Internautii au fost receptivi dupa ce Svetlana Nichitina a postat casetuta cu intrebari si i-au adresat acesteea mai multe curiozitati.

Top trei cei mai infideli barbati, in functie de semnul zodiacal. Trebuie sa-i eviti, daca vrei relatii sanatoase!

Unul dintre internauti i-a adresat intrebarea unde s-a cunoscut cu sotul Patric, iar Svetlana a marturisit: „Surprize la domiciliu”.

In pozele pe care le publica Svetlana mai apare cu inca doi copii, iar internautii au fost curiosi sa afle cine sunt, dar si daca este mai mare de cat Patric. Svetlana a fost sincera si a dezvaluit: „Am trei copiii. Da”.

Patric Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a facut cunoscut in showbiz dupa ce a uimit juratii prin vocea s-a inconfundabila la show-ul „Romanii au talent” si s-a calificat in etapa urmatoare a concursului, el se simte implinit ca povestea vietii sale a fost auzita peste tot, devenind acum mult mai puternic si cunoscut de toata lumea. Svetlana Nichitina este sotia interpretului, iar impreuna au un baietel.

De ce oamenii barfesc? Afla raspunsul de la psihologul Cezara Dilevschi: „Noi mereu cand comunicam, impartasim ganduri, emotii, idei, intentii” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie