20.03.2023
Tania Cerga, clip emotionant pe Instagram: „Societatea si ritmul ei ne grabesc atat de mult, incat viata ne trece prin fata ochilor ca o cometa...” - VIDEO

Interpreta Tania Cerga continua sa-si uimeasca urmaritorii cu videoclipuri emotionante pe pagina sa de Instagram. De aceasta data, a publicat un filmulet in care indeamna oamenii sa-si dedice timp pentru sine si activitatile care le aduc placere.

„Pentru multa lume, pentru multe femei, pentru multi barbati - lunea e o zi grea! Si m-am gandit, ca e tocmai ziua potrivita pentru a fi o zi despre noi, despre iubirea de sine, despre un soi de incetinire si contemplare. Societatea si ritmul ei ne grabesc atat de mult, incat viata ne trece prin fata ochilor ca o cometa. Incetineste! Ia-ti timp...”,  a scris Tania pe pagina sa de Instagram si a adaugat un filmulet. 

„Ia-ti timp sa dormi, sa lenevesti. Ia-ti timp sa dansezi. Timp sa iubesti. Ia-ti timp sa numeri florile pe camp. Ia-ti timp, sa-ti ei timp.”, a spus interpreta in videoclip si a mai adaugat: „Luni - e despre iubirea de sine!”

„Am cazut iar”! Olga Verbitchi - tot mai sincera cu urmaritorii sai. Ce mesaj a postat interpreta in mediul online - VIDEO

Internautii au sustinut-o si i-au scris: „Ce frumoasa invitatie!”.

„Jumatate de drum e trecut cu brio”. Katy Black este intr-o continua schimbare. Vezi cum arata bloggerita - FOTO/VIDEO

Tania Cerga si Andrei Glavan formeaza un cuplu de mai multi ani si combina perfect munca si viata personala. Cei doi reusesc sa isi bucure publicul cu diverse concerte, proiecte si colaborari. Interpreta are o fiica.

Articole din aceeasi categorie