20.03.2023
„Am cazut iar”! Olga Verbitchi - tot mai sincera cu urmaritorii sai. Ce mesaj a postat interpreta in mediul online - VIDEO

Acum cateva ore, Olga a publicat un InstaStory in care a recunoscut ca este cu moralul la pamant. Vezi mai jos care este motivul.

Artista a publicat un video in care pare a fi extrem de trista si deprimata. De asemenea, in descrierea filmuletului Olga a lasat si un text in care isi expune trairile si sentimentele pe care le simte la moment.

„Am cazut iar. Am aflat lucruri despre mine astazi, consecintele unor actiuni de care am vrut sa fiu in stare... M-am pus in pozitia de copil speriat. Nu stiu unde sa ma ascund, vreau sa fiu doar eu pe pamant si as vrea sa nu stiu pe nimeni uneori. Imi este foarte greu sa ma adaptez cu oamenii si daca stiu ca a existat un moment intre mine si cineva de conectare, la prima ocazie fug”, a scris Verbitchi.

A suferit 3 avorturi spontane! Georgina Rodriguez, dezvaluiri cu lacrimi in ochi despre perioadele dificile prin care a trecut alaturi de Cristiano Ronaldo

Ea a recunoscut ca ii este complicat sa se ataseze de oameni noi pentru ca simte ca ulterior acestia o vor rani. „Fug si ma comport straniu pentru ca am impresia ca daca nu fug eu prima, o sa o faca ei.”

In cele din urma ea a mai spus: „Imi este frica si imi pare rau ca gandesc prea mult si simt prea tare si as vrea sa fiu proasta si sa fie totul mult mai usor uneori.”

Olga Verbitchi este o interpreta din Republica Moldova. Tanara a castigat concursul de talente muzicale din Romania, X Factor, in anul 2016, iar la moment colaboreaza cu casa de discuri de peste Prut, Cat Music, cu care a lansat mai multe piese.

„Visele” Anei Beregoi! Incarca-te cu multa energie de la noua melodie a tinerei interprete: „Toate visele mele sunt top” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie