20.03.2023
„Jumatate de drum e trecut cu brio”. Katy Black este intr-o continua schimbare. Vezi cum arata bloggerita - FOTO/VIDEO

In ultima perioada, Katy Black aparea tot mai des complexata din cauza kilogramelor in plus. Iar astazi bloggerita a postat un clip video prin care arata ca munca acesteia da rezultate.

Bloggerita arata din ce in ce mai bine, Katy Black depune mult efort pentru schimbarea ei. Aceasta petrece timp in sala de forta.

Katy Black a postat un clip video in care arata rezultatele sale, care sunt destul de vizibile, in descrierea caruia a spus ca: „Jumatate de drum e trecut cu brio."

Doar in cateva ore aceasta a primit aproape 4 mii de aprecieri, dar si mai multe comentarii. Internautii nu au ezitat sa ii aduca acesteia cuvinte de lauda:  „ Ce schimbari vizibile, bravo pentru taria de caracter si pentru munca!”, „Increzuta in sine si cu scopul obtinut .”, „ Ce mamica frumoasa bravo”, „Esti speciala, deosebita, te admir foarte foarte mult.. pentru simplitatea ta, atitudinea ta si femeia puternica din tine!”

„Visele” Anei Beregoi! Incarca-te cu multa energie de la noua melodie a tinerei interprete: „Toate visele mele sunt top” - FOTO/VIDEO

Katy Black s-a nascut la data de 3 martie, 1999. Este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca din 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment tanara se bucura de peste 330 de mii de abonati pe Youtube si 430 de mii de urmaritori pe Instagram. Ea este casatorita din august 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Cei doi au impreuna trei fii.

„Am cazut iar”! Olga Verbitchi - tot mai sincera cu urmaritorii sai. Ce mesaj a postat interpreta in mediul online - VIDEO
 

Articole din aceeasi categorie