11.03.2022
Tanara ucraineana care isi descrie viata pe timp de razboi in clipuri pe TikTok: „Multi rusi imi scriu ca sunt alaturi de mine” - VIDEO

Fotografa ucraineana Valeria Shashenok se foloseste de aplicatia TikTok pentru a descrie viata ei din orasul Cernigau, devastat si el, la fel ca multe altele, de bombardamentele trupelor rusesti, relateaza CNN. Clipurile ei scurte, realizate fie in buncar, fie pe strazile orasului bombardat, au devenit virale. Unul dintre ele a adunat si 32,8 de milioane de vizualizari.

Valeria are 570.000 de fani pe TikTok. Toti acestia, dar si multi alti, au putut sa vada in ultimele zile cum s-a schimbat viata ei. Acum, tanara locuieste intr-un buncar, alaturi de mama, tatal si cainele ei, Tory.

Iar postarile au devenit rapid virale. De exemplu, cea mai cunoscuta este numita „o zi obisnuita intr-un buncar”, in care tanara se filmeaza inclusiv cum isi usuca parul cu un pistol termic, iar mama ei gateste pe podea. Clipul a adunat 32,8 milioane de vizualizari.

Este cel mai vizualizat clip, dar nici celelalte nu duc lipsa de urmaritori. Mai multe au cateva milioane de vizualizari.

Ce spune Ksenia Borodina despre interpretul ucrainean Max Barskih care nu mai vrea sa activeze pe piata rusa: „Cand m-am uitat la acel videoclip...” - FOTO

Intr-o alta filmare, Valeria le arata internautilor si urmarile razboiului pornit de Vladimir Putin asupra patrimoniului orasului. In fata unui morman de moloz, tanara prezinta cum „Putin a distrus una dintre cladirile vechi din orasul meu. A fost un cinematograf care a supravietuit celui de-Al Doilea Razboi Mondial”.

In filmarea fetei, se vede cum cladirea este in ruine, iar geamurile s-au spart in urma bombardamentelor si au „zburat in casele vecine”.

Intr-o alta filmare, Valeria arata rafturile goale ale magazinelor.

„In caz ca vrei sa cumperi mancare intr-un supermarket in timpul razboiului din Ucraina”, este descrierea care insoteste imaginile postate de tanara pe TikTok.

La fel ca Putin! Si ministrul de externe Serghei Lavrov duce o viata dubla. Sotia lui neoficiala si fiica acesteia traiesc in lux la Moscova si la Londra

In cel mai recent clip, Valeria prezinta imagini de la maternitatea din Mariupol, bombardata miercuri de armata rusa.

„Intr-o zi, Putin a decis sa arunce o bomba intr-un spital”, a notat tanara, in dreptul imaginilor.

Tanara a spus duminica pentru CNN ca a inceput sa posteze aceste videoclipuri pe Tik Tok, intrucat simte ca este misiunea ei sa le arate oamenilor ca tot ce se intampla in Ucraina este real si ca ea este martora la dezastrul razboiului.

Intre timp, TikTok a anuntat duminica ca va suspenda unele functii din Rusia, dupa ce Vladimir Putin a promulgat o lege care prin care „raspandirea de stiri false” este pedepsita cu pana la 15 ani de inchisoare.

The Motans uimeste cu o noua premiera muzicala! „Supererou” - o piesa speciala pentru solistul trupei: „Pe mine versurile ma duc cu gandul la toti ucrainenii care lupta cu adevarat ca niste supereroi” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie