11.03.2022
La fel ca Putin! Si ministrul de externe Serghei Lavrov duce o viata dubla. Sotia lui neoficiala si fiica acesteia traiesc in lux la Moscova si la Londra

Foarte activ pe contul lui de Twitter, activistul rus Aleksei Navalnii continua sa demaste coruptia regimul lui Vladimir Putin si a acolitilor acestuia, gratie muncii neobosite a colegilor lui din Fundatia Anticoruptie, etichetata de Kremlin ca fiind una extremista.

Ei bine, ieri, Navalnii aflat in inchisoare (dupa ce a fost otravit aproape letal de oamenii lui Putin) a share-uit  pe contul lui de Twitter o informatie cel putin interesanta pentru cei din afara Rusiei, postata initial pe contul jurnalistei de investigatie Maria Pevchikh. Aceasta informatie are in centru viata dubla pe care o duce Serghei Lavrov, celebrul de-acum ministru de externe al Rusiei si un personaj aproape la fel de detestat precum Putin.

„V-o prezint pe Polina Kovaleva. Polina este o rusoaica glamouroasa de 26 de ani, care locuieste in Londra. Locuieste intr-un apartament in Kensington si iubeste petrecerile, caci pagina ei de Instagram arata ca o vacanta continua. Nu este ceva nemaiauzit, cu exceptia unui mic detaliu…”, isi incepe Maria dezvaluirea. Polina este fiica vitrega a lui Serghei Lavrov. Da, acel Lavrov. “Aghiotantii lui Putin au adesea doua familii in acelasi timp. Putin insusi, in timp ce era casatorit cu Ludmila Putina, avea o a doua familie cu fosta gimnasta Alina Kabaeva. Ministrul Apararii Soigu a avut, simultan, doua sotii si doua seturi de copii. Si Lavrov nu este diferit.”, continua ziarista.

Jurnalista sustine ca Lavrov are o sotie „oficiala” de 50 de ani, pe numele ei Maria Lavrova. „Totusi, nimeni nu a auzit de ea sau nu i-a vazut impreuna in public. Spre deosebire de aceasta doamna, Svetlana Polyakova. Ea este adevarata lui sotie, sunt impreuna de la inceputul anilor 2000.” Spre deosebire de sotia oficiala a lui Lavrov, cealalta femeie duce o viata de lux, pe care ti-o etaleaza nestingherit. Svetlana si-ar fi cumparat un apartament in centrul Moscovei, care valoreaza nu mai putin de 6 milioane de dolari, si are o colectie de masini scumpe. “Nu-i rau pentru o somera!”, continua Maria pe contul ei de Twitter.

Ce spune Ksenia Borodina despre interpretul ucrainean Max Barskih care nu mai vrea sa activeze pe piata rusa: „Cand m-am uitat la acel videoclip...” - FOTO

Polina, continua jurnalista, la doar 21 de ani nefiind maritata cu vreun barbat potent financiar si-a cumparat un apartament in Kensington, in valoare de 4,4 milioane de lire sterline. Si a platit cash.

„Poate explica cineva cum este posibil acest lucru? Singura ei sursa de venit este mama ei somera, care se intampla sa fie sotia neoficiala a lui Lavrov. Iar textul meu este un alt exemplu de avere nejustificata.”, incheie jurnalista rusa dezvaluirea.

Muzica lui nu va rasuna in Rusia! Interpretul ucrainean Max Barskih: „Nu vreau ca muzica mea sa fie auzita in tara care a inceput razboiul din Ucraina!” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie