11.03.2022
Ce spune Ksenia Borodina despre interpretul ucrainean Max Barskih care nu mai vrea sa activeze pe piata rusa: „Cand m-am uitat la acel videoclip...” - FOTO

Prezentatoarea TV Ksenia Borodina planifica sa-l invite pe artistul Max Barskih sa cante la petrecerea dedicata zilei sale de nastere, dar apoi s-a razgandit.

„Am convenit ca va canta de ziua mea pe 8 martie, am si ras ca ne-am nascut in aceeasi zi. Cu cateva zile inainte de aceasta situatie, am decis sa nu riscam si astfel am anulat petrecerea. Cu toate acestea, starea noastra de spirit este foarte prietenoasa. Cand m-am uitat la acel videoclip, am fost socata.”, a spus vedeta TV pe Instagram.

Recent, Max Barskih a vorbit dur in adresa poporului rus. El a comentat evenimentele din Ucraina si a mentionat ca nu mai vrea sa activeze pe piata rusa in calitate de interpret.

Au sustinut pacea prin folclor! Orchestra Lautarii - intr-un spectacol de exceptie la Palatul National. Vezi momentul in care maestrul Nicolae Botgros a lacrimat: „Eu stiu ca muzica pe timpul celor mai grele razboaie a ajutat” - VIDEO

Si rapper-ul rus Timati a reactionat la cuvintele spuse de Barskih, astfel acesta a spus:„Am urmarit adresarea ta catre poporul rus. Ai incurcat ceva? Ai uitat din a cui lingura ai mancat in toti acesti ani? Mai devreme sau mai tarziu, toate acestea se vor termina si cu siguranta ne vom vedea, deoarece Pamantul este rotund."

Multe vedete ruse si straine au vorbit deja despre razboiul Rusiei cu Ucraina. Unii oameni publici, inclusiv Vera Brejneva, Valery Meladze, Maxim Galkin si altii, s-au opus acestui conflict si au cerut o solutionare pasnica a problemei.

Marc Anthony are iubita cu 30 de ani mai tanara? Cantaretul, filmat in timp ce se saruta cu Miss Paraguay - VIDEO

Articole din aceeasi categorie