17.12.2023
Tanara care curata WC-uri si mormintele unor necunoscuti, virala pe internet. „Curatenia este pasiunea mea”

O tanara din SUA care e obsedata de curatenie se ofera sa curete si sa lustruiasca toaletele oamenilor pe care nu-i cunoaste. Fiindca nu suporta murdaria, „femeia de la curatenie” a luat la inspectat chiar si cimitirele din orasul ei pentru a reda stralucirea de altadata a pietrelor funerare.

The Clean Girl, cum isi spune pe retelele sociale, a facut o pasiune din curatenie. Casa ei este „bec” in orice zi, nu doar in cele de sarbatoare, insa peste tot se „loveste” de murdarie, care o scoate din minti. Asa a decis sa lustruiasca si sa curete toate locurile cu care intra in contact, ajungand sa faca un mare serviciu celor care ignora acest aspect.

Fata de la curatenie nu se abtine nici cand vine vorba de toaletele de la MacDonalds sau din supermarketurile Walmart, locurile publice din apropierea plajelor si pietrele funerare din cimitire. Intr-un clip devenit viral pe Instagram, The Clean Girl a dezvaluit ca a observat un mormant cam neingrijit si nu s-a putut abtine sa nu-l lustruiasca.

Katy Black - victima violentei! Ce dezvaluiri a facut bloggerita despre fosta sa relatie: „Motivul e ca e un neadecvat gelos” - FOTO

Desi nu avea nici cea mai vaga idee cine este omul care se odihneste sub acea piatra funerara, tanara s-a ambitionat sa-i aduca un omagiu in felul ei. In scurt timp a facut o descoperire impresionanta, care a marcat-o.

„Cand m-am apropiat de piatra funerara, am observat ca era complet acoperita de murdarie. Nu stiam cine a fost acest om, dar cand am inceput sa indepartez mizeria am putut sa-i citesc numele: Daniel B. Schildts. Ce m-a surprins si mai mult la aceasta piatra funerara a fost fotografia frumoasa cu Daniel. El a fost un pompier pensionat din Phoenix care a murit la varsta de 47 de ani. A fost un tata, sot, fiu si frate respectat”, a dezvaluit tanara pe reteaua sociala.

Alexandra Capitanescu a castigat trofeul Vocea Romaniei 2023 si marele premiu de 100.000 de euro

Dupa ce i-a curatat piatra funerara, The Clean Girl a cautat mai multe informatii despre decedat si a aflat ca „Dan a fost cunoscut, in special, pentru rasul sau contagios, un pompier respectat, familist, atent cu cei din jur” si plans de „multi prieteni si membri ai familiei”, a mai spus The Clean Girl.

Postarea a fost apreciata de 3,5 milioane de oameni, insa tanara a fost luata prin surprindere de un comentariu anume. Fiul pompierului decedat a vazut clipul online si i-a multumit pentru ca a avut grija de mormantul tatalui sau.

Bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale femeilor, mai ales daca sunt daruite de persoana draga!

„Multumesc foarte mult pentru ca ai curatat piatra funerara a tatalui meu. Ai dreptate! Tatal meu a fost un om foarte respectat. A murit cand eu aveam 20 de ani, cu 20 de ani in urma. Ma duc la mormintul lui de cateva ori pe an pentru a inlocui florile si a-i curata piatra. Viata imi este plina si ii cresc nepotii. Mi-as dori sa nu locuiesc atat de departe de locul sau de veci. In prezent, sunt foarte implicat in cresterea nepotilor tatalui meu. Tatal meu ar fi mandru de sporturile in care sunt implicati nepotii sai”, a scris Brandon pe Instagram.  

Articole din aceeasi categorie