16.12.2023
Bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale femeilor, mai ales daca sunt daruite de persoana draga!

Daca inca va ganditi la ideia de cadou pentru femeile din viata voastra sa stiti ca colega noastra Dina este intr-un magazin de bijuterii si ne va arata cu ce va puteti surprinde iubita in acest an.

Sarbatorile de iarna se apropie foarte rapid, iar daca esti in pana idei, magazinul EV Gold vine in ajutor.

Luminita MAXIAN, MANAGER EV GOLD: „Barbatii pentru femeile sale ar putea sa aleaga o colectie foarte frumoasa, desigur cu diamante. Diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor, aici avem o colectie unicala. Putem sa va propunem coliere, avem inele, avem cercei, putem face un set frumos si practic. Aceste bijuterii pot sa le poarte cat si clasice, cat si elegante, deci sunt niste modele foarte practice si usor de purtat”.

Fii speciala cu o bijuterie de lux! Profita de reducerile de pana la -20%  la colectia de verighete de la Ev Gold: „Avem si o oferta speciala pentru  tinerii insurati” - VIDEO

Daca vrei sa treci la pasul urmator intr-o relatie si iti doresti sa iti ceri iubita de sotie, EV Gold iti propune o gama larga de inele de logodna.

Luminita MAXIAN, MANAGER EV GOLD:  „A venit si sezonul cererilor in casatorie, aici va putem propune si colectia inelelor de logodna, ele la fel vin in combinatie cu diamante. Diamantele sunt la pret destul de accesibil, ceea ce pot toti sa-si permita acest inel si desigur avem o varietate foarte mare a ,marimilor, iar cele mai solicitate sunt deja in stoc”.

Ev Gold - de 10 ani isi bucura clientii! „Fiind sezonul nuntilor avem o  varietate foarte larga de verighete la orice gust” - VIDEO

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie