16.12.2023
Katy Black - victima violentei! Ce dezvaluiri a facut bloggerita despre fosta sa relatie: „Motivul e ca e un neadecvat gelos” - FOTO

Bloggerita a publicat casetuta cu intrebari, iar acolo mai multi internauti au avut curiozitati despre fosta relatie. Vezi in articolul de mai jos ce dezvaluiri a facut Katy Black.

Katy a publicat pe pagina sa de Instagram un story in care avea casetuta cu intrebari unde i-a lasat pe internauti sa aleaga o poza sau un video pe care il vor ei.

Anastasia Nichita a obtinut titlul de Cea Mai buna sportiva a anului 2023: „Multumita, mandra, recunoscatoare!” - FOTO
Unul dintre internauti a scris: „Cand fostul tau te considera „grasa” si tu erai skinny”, la care bloggerita a publicat o poza de atunci si un mesaj: „Aici cantaream 39-40 de kilograme, am ajuns la spital, dar pentru el oricum eram grasa si proasta. Apropo nu a venit niciodata sa ma viziteze la spital”.

Dupa care intrebarile legate de fosta relatie au fost mai multe, un alt internaut a fost interesat de fostul ei iubit si i-a scris sa puna o poza cu el, iar imaginea publicata de Katy a fost una cu o vanataie pe mana, iar in descriere a mentionat: „Nu merita el atata atentie! Unica ce am salvat din pozele legate de el. Asa oameni ca el la general sunt bolnavi mental si nu ar trebui sa aiba loc in societate, dar mai ales in viata si Instagramul meu”. 

Castigatoarea show-ului Vocea Romaniei vrea sa faca si muzica, dar si fizica medicala. Ce va face Alexandra Capitanescu cu premiul de 100.000 de euro

Un internaut mai indraznet a intrebat-o pe bloggerita care ar fi motivul pentru care a lovit-o, iar Katy a mentionat: „Eu imi cer scuze?! Ce inseamna motiv? Adica daca este motiv atunci poate lovi? Motivul e ca e un neadecvat gelos! Dar niciodata sa nu dati intrebari stupide despre „motiv”. Nimeni nu are dreptul sa ridice mana la nimeni! Treziti-va la viata”.

Katy Black s-a nascut la data de 3 martie, 1999. Este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca din 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment tanara se bucura de peste 330 de mii de abonati pe Youtube si 460 de mii de urmaritori pe Instagram. Ea este casatorita din august 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Cei doi au impreuna trei fii, iar acum este insarcinata cu cel de-al patrulea copil.

Ce a spus Fuego despre Oleg Spinu dupa ce au cantat impreuna piesa „Casa parinteasca nu se vinde”

Articole din aceeasi categorie