01.04.2022
Ce mananca Antonia la micul dejun. Artista a dezvaluit secretul siluetei sale de invidiat

Antonia reuseste sa arate impecabil chiar si dupa trei nasteri. Desi are un program incarcat, aceasta incearca sa nu sara peste micul dejun, fiind cea mai importanta masa a zilei, iar recent, artista le-a dezvaluit fanilor ce consuma dimineata pentru a-si incepe ziua in forta. 

Cantareata, in varsta de 32 de ani, a postat in urma cu cateva ore o fotografie pe contul sau de Instagram, imbracata intr-un set pentru fitness format din colanti si bustiera, de culoare verde, in timp ce tinea in mana o caserola cu un mic dejun copios. Intr-o alta fotografie, Antonia a prezentat alimentele pe care le-a mancat dimineata, marturisind ca incearca sa consume cat mai multe produse sanatoase, salata fiind nelipsita din dieta ei.

„Mereu am fost atenta ca regimul meu alimentar sa fie cat mai sanatos, echilibrat si bogat in nutrienti. Dar pentru ca am un stil de viata destul de alert, cu multe filmari, concerte, diverse proiecte, dar si timp petrecut cu cei dragi, incerc sa beneficiez zilnic un meniu delicios, care sa ma ajute sa ma mentin in forma”, a scris Antonia la descrierea fotografiilor postate pe contul sau de Instagram. 

Cum se pregateste Antonia pentru plaja

Antonia nu tine diete drastice, dar are cateva reguli de la care nu se abate. Aceasta face foarte mult sport, aproape zilnic, cel putin o ora, indiferent cat de ocupata este, iar pentru vara, artista apeleaza si la o serie de tratamente care elimina retentia de apa, depunerile adipoase, iar pielea devine mai ferma.

Medicul care a petrecut 282 de zile cu Vladimir Putin. Specialistul in cancer la tiroida se ocupa de pacientii senili

Este vorba despre un tratament de remodelare corporala, complet neinvaziv, care se axeaza pe procedee naturale de stimulare mecanica a pielii 100% naturala. Acesta activeaza natural metabolismul celular lucrand simultan pentru reducerea stratului de grasime si pentru tratarea pielii lasate, in timp ce respecta complet ecologia pielii si a corpului. Elimina grasimea localizata, produce colagen natural, elastina si acid hialuronic.

Pielea devine mai ferma, iar aspectul de coaja de portocala diminuat. In acest mod se pot pierde peste cinci centimetri in talie, celulita este redusa cu 67%, iar silueta este mai ferma cu pana la 71%.

Dieta corecta, sportul si tratamentele corporale au ajutat-o pe Antonia sa scape de kilogramele acumulate dupa fiecare nastere si sa isi mentina silueta frumoasa, pe care multe femei sunt invidioase. 

Horoscop 3 aprilie 2022. Zodiile care pot incepe o noua relatie de cuplu

Articole din aceeasi categorie