18.07.2022
Talentul se mosteneste in familia Botgros! Vezi interpretare emotionanta la vioara a lui Cristian, fiul Adrianei Ochisanu si a lui Corneliu Botgros - VIDEO

Face parte dintr-o familie de interpreti si instrumentisti renumiti, iar pasiunea sa pentru muzica nu este o noutate pentru nimeni. Cristian Botgros a publicat un nou video in care apare interpretand o melodie in stil bulgaresc, iar rezultatul este unul demn de apreciat. 

In cea mai recenta postare de pe pagina sa de Instagram, Cristian a distribuit un video in care apare interpretand la vioara o melodie in stil bulgaresc.

Acesta a cantat langa prietenul sau Madalin Cuciuc, care l-a acompaniat la saxofon. 

„Daca tot din graba am trecut, si am mai cantat… din toate mi-a placut asta cel mai mult @madalincuciuc! P.S decat nimic…”, a scris instrumentistul. 

Zi speciala in familia Xeniei Deli! Vezi cum a felicitat-o modelul pe fiica sa de ziua sa de nastere: „Eu si tata vom fi mereu alaturi de tine” - FOTO/VIDEO

In luna august, tanarul instrumentist va implini 23 de ani, iar la aceasta varsta frageda, baiatul a realizat ca muzica este calea sa in viata si canta deja in celebra orchestra „Lautarii” alaturi de tatal sau Corneli si bunicul sau Maestru Nicolae Botgros. 

Cu toate acestea, Cristi isi realizeaza online si propriile proiecte, iar pe pagina sa de Instagram publicul poate gasi multe din interpretarile sale. 

Brooklyn Beckham a pierdut un contract de un milion de lire sterline, din cauza unor comentarii din mediul online

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie