18.07.2022
Brooklyn Beckham a pierdut un contract de un milion de lire sterline, din cauza unor comentarii din mediul online

In urma cu doar opt luni, fiul cel mare al Victoriei si David Beckham a devenit ambasadorul brandului „Superdry”. Si totul a inceput atat de bine: petreceri la Londra, sedinte foto, publicatii pe Instagram... Insa, recent s-a aflat ca marca a decis sa rezilieze contractul, pe care expertii l-au estimat la un milion de lire sterline, inainte de termen.

Brandul a luat aceasta decizie din cauza comentariilor negative de pe retelele sociale. Urmaritorii lui Brooklyn au ramas debusolati atunci cand, imediat dupa publicitatea incaltamintei eco, acesta a aparut cu un tutorial despre cum se prepara un steak. Drept urmare, internautii au inceput sa-si exprime nemultumirile in comentarii si ambasadorul brandului a fost concediat.

Atat de emotionant! Jennifer Lopez a purtat rochia de mireasa pe care si-a pregatit-o in 2003 pentru nunta cu Ben Aflleck! Vezi cat de bine a aratat vedeta in cea mai importanta zi din viata sa - FOTO/VIDEO

Brooklyn s-a incercat in mai multe domenii, doar ca nu prea a avut un succes in nici unul. La inceput, el a incercat sa calce pe urmele tatalui sau si si-a dorit sa devina un fotbalist profesionist, dar mai apoi s-a razgandit si a trecut la arta si fotografie. Nici aici nu a mers si, dupa ce a studiat doar un an la prestigioasa Scoala de Arta „Parsons” din New York, Brooklyn si-a dat seama ca adevarata lui pasiune este - gastronomia. Cu toate acestea, nici cariera unui bucatar celebru nu a functionat: criticii i-au ridiculizat abilitatile cand acesta a venit la o emisiune TV americana si a aratat cum se pregateste un sandwich simplu. 

Cum se simte Emilia Clarke dupa ce a suferit mai multe accidente vasculare cerebrale: „O parte a creierului meu nu lucreaza”

Ei bine, acum Beckham Jr. ia lectii despre gestionarea corecta a banilor de la tatal sotiei sale Nikola, bancherul de investitii Nelson Peltz. Poate ca socrul miliardar il va ajuta pe Brooklyn sa mearga pe drumul cel bun?

Articole din aceeasi categorie