15.08.2022
A recunoscut ca a devenit tatic! Ce declaratii a facut Patrick Hanganu in mediul online: „Am vrut sa tin asta in secret, dar mi-am dat seama ca...” - VIDEO

Acum cateva saptamani, Patrick Hanganu a publicat pe web cateva imagini cu un nou-nascut. Atunci, artistul a dat de inteles ca micutul baietel ar fi al lui. Acesta a mentionat la acea vreme: „Cine e aici la noi? Patric Jr., iata cine”.

Recent, Patrick a recunoscut in cele din urma internautilor ca a devenit pentru prima oara tata. „Niciodata nu am iubit sa-mi postez viata mea persoanala pe Internet... Nu cred ca acesta este un eveniment atat de important incat sa se scrie pe Internet. Toata lumea face copii.”, a povestit artistul.

De nerecunoscut! Interpreta Aliona Moon revine in atentia publicului dupa o pauza de 7 ani. Artista a lansat piesa „Iubeste-ma asa”, in care abordeaza un stil muzical total diferit - VIDEO

De asemenea acesta a adaugat: „Ca am devenit tata, da, pentru mine asta este o bucurie, dar asta nu inseamna ca trebuie sa se scrie articole. In fine, eu si Patric Junior vrem sa va multumim pentru aprecierile si comentariile voastre la poza cu noi doi. Am vrut sa tin asta in secret, dar mi-am dat seama ca oricum voi sunteti familia mea virtuala si ar fi frumos sa ma impart cu bucuria mea.”

Interpretul a postat recent si o fotografie comuna cu fiul sau, iar in descrierea ei a notat: „Patric Jr. ”

Dupa 25 de ani de casnicie, Vitali Klichko si sotia sa divorteaza: „Viata continua...”

Patrick Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a facut cunoscut in showbiz dupa ce a uimit juratii prin vocea s-a inconfundabila la show-ul „Romanii au talent” si s-a calificat in etapa urmatoare a concursului, el se simte implinit ca povestea vietii sale a fost auzita peste tot, devenind acum mult mai puternic si cunoscut de toata lumea.

Articole din aceeasi categorie