16.08.2022
Richard Gere, la 72 de ani, indragostit ca un adolescent de sotia in varsta de 39 de ani

Actorul septuagenar nu se sfieste sa-si arate public iubirea si afectiunea pentru tinerica sa sotie, Alejandra Silva.

Cei doi au participat la Gala Starlite Porcelanosa duminica la Marbella, in Spania.

Cei doi au fost superbi la eveniment: Richard Gere, un gentleman veritabil, la costum si papion, iar sotia sa a facut senzatie cu o rochie galbena, in ton cu parul sau auriu, pe care l-a coafat in bucle largi.

Lidia Isac a devenit mama pentru a doua oara! Interpreta a publicat o imagine emotionanta cu fiica sa nou-nascuta: „Bine ai venit in familia noastra” - FOTO

Cei doi nu au facut economie la gesturile tandre, s-au tinut de mana, au pozat tandru, imbratisati, in timp ce Gere a sarutat-o plin de iubire pe covorul rosu.

Cuplul a facut deliciul fotografilor prezenti la eveniment. Alejandra Silva si Richard Gere par mai indragostiti ca niciodata. Gala vine dupa ce sotii au petrecut o vacanta relaxanta in Ibiza, alaturi de cei doi fii ai lor.

Cuplul, care s-a casatorit in urma cu patru ani, locuieste la New York. Amandoi mai au copii din mariajele anterioare: Gere are un fiu in varsta de 22 de ani, Homer, cu a doua sotie, Carey Cowell, iar Silva, care este fiica lui Ignacio Silva, un om de afaceri cunoscut si fostul vicepresedinte al clubului de fotbal Real Madrid, are un fiu de 9 ani, Albert, cu primul sot, Govind Friedland.

”Cum sa nu fiu fericit?“, isi evidentia actorul binecuvantarile din viata sa, dupa ce a cunoscut-o pe Alejandra: „Sunt insurat cu o femeie care mediteaza, e vegetariana, o mama grozava (...) si gateste minunat, face cele mai bune salate din lume!“ Cu siguranta ca cea de-a treia doamna Gere are mai multe de oferit decat niste salate frumos ornate, de-a reusit sa-l convinga pe fostul Don Juan de Hollywood ca mariajul si paternitatea – testate, de altfel, de el in trecut – isi pastreaza intact farmecul si la cea de-a treia varsta! Totusi, nu-i prima data cand vedeta din American Gigolo (1980) isi exprima incantarea cu privire la insuratoare, considerand, in 1993, ca nunta cu Cindy Crawford a fost „cea mai buna decizie din viata mea“.

La super gala din weekend, au mai participat vedete ca Antonio Banderas si iubita Nicole Kimpel, supermodelul argentinian Carla Pereyra sau Andrea Bocelli si sotia sa Veronica Berti.

Articole din aceeasi categorie