04.06.2024
Svetlana Nichitina a rupt tăcerea! Câți bani îi oferă lunar Patric Hanganu pentru creșterea copilului - FOTO

Problemele cu legea s-au rezolvat, dar cele personale se pare că nu. Patric Hanganu nu reușește să ajungă la un numitor comun cu fosta sa iubită, Svetlana Nichitina. În ultima vreme insinuările și învinuirile nu mai au oprire, astfel Svetlana a publicat o imagine cu transferul pe care i l-a făcut fostul iubit în această lună.

Scandalul dintre Patric Hanganu și fosta lui iubită a început în ianuarie curent, când interpretul a ieșit în lacrimi pe online spunând că s-a despărțit de mama copilului său, iar aceasta nu îi permite să-și vadă copilul.

În ultima vreme, cei doi își aruncă tot mai multe învinuiri în mediul online. 

Clipe de groază pentru Ludmila Adamciuc! Beatrice a fugit de acasă - VIDEO

După ce Svetlana Nichitina a dat de înțeles că Patric Hanganu ar fi cam zgârcit, acesta s-a făcut foc și pară și a ieșit în mediul online unde a dezvăluit care au fost cadourile pe care i le-a oferit fostei iubite. „Astăzi am aflat că am fost numit și „jmot”. Îmi aduc aminte, cu vreo 3 ani în urmă avea un iphone galben, cu ecranul crăpat. Când am văzut asta, tot în seara aia i-am făcut rost de un iphone 12 care era atunci ultimul model, 12 pro. „Jmotul” ăsta a luat. Când a apărut 14 pro, „jmotul” s-a dus și a cumpărat iar. A vrut geantă de la Dolce & Gabbana, „jmotul” s-a dus și a luat geantă de la Dolce & Gabbana. Dinții cei frumoși cu care zâmbește, jumătate sunt făcuți de „jmot”. Nu mai zic de pantofi, de haine. Vă doresc la toate așa „jmot” ca mine”.

În urma celor publicate de Patric, Svetlana nu a stat mult pe gânduri și a publicat o imagine cu transferul pe care i l-a făcut fostul iubit în această lună.

Menționând: „@patrichanganu Da, este! Mersi mult, pentru o lună îmi ajunge pentru baby și grădiniță și toate”.

Încă un Porsche pe străzile din Chișinău! Ce reacție a avut Rodica Untilă când soțul i-a dăruit o nouă jucărie pe roți - VIDEO

Patric Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a făcut cunoscut în showbiz după ce a uimit jurații prin vocea s-a inconfundabilă la show-ul „Românii au talent” și s-a calificat în etapa urmatoare a concursului. El se simte împlinit că povestea vieții sale a fost auzită peste tot, devenind acum mult mai puternic și cunoscut de toată lumea.

Colaborarea anului! Natalia Barbu va lansa o piesă împreună cu SunStroke Project. Primele imagini de la filmările videoclipului - VIDEO

Articole din aceeasi categorie