04.06.2024
Clipe de groază pentru Ludmila Adamciuc! Beatrice a fugit de acasă - VIDEO

În acest weekend, Ludmila Adamciuc a avut parte de un incident neplăcut. Vezi în articolul de mai jos ce i s-a întâmplat bloggeriței.

În această dimineață, Ludmila a apărut în spațiul public cu un mesaj pentru urmăritorii săi: „Să vă povestesc coșmarul prin care am trecut noi duminică, deci era o dimineață obișnuită de vară, noi ne pregăteam să ieșim din casă ca să mergem la sală toți trei. Uneori, Beatrice mai are obiceiul ca să iasă prima din casă când noi ne încălțăm deja, ea merge să cheme liftul, a făcut asta și acum. Ușa era deschisă, noi ne încălțam, eu aud că ea apasă butonul și la un moment dat îmi dau seama că ușile se închid, eu am intuit că ea a urcat să coboare la parter, iar ca s-o ajung din urmă, eu am fugit pe altă parte, ca să cobor pe scări să ne întâlnim în fața ascensorului”.

Încă un Porsche pe străzile din Chișinău! Ce reacție a avut Rodica Untilă când soțul i-a dăruit o nouă jucărie pe roți - VIDEO

„Deci, de la scări ca să ajung în fața liftului, eu am mers pe afară, am intrat înapoi în bloc și văd că liftul urcă, iar atunci m-am gândit că Beatrice se joacă și o fi apăsat înapoi. Stau liniștită și aștept să ajungă la soțul meu la etajul șase, el coboară și mă întreabă dacă am gasit-o și eu atunci speriată spun nu. Am început să urc iar pe scări, blocăm ușile la lift, eu fug acasă să-mi iau telefonul că-l uitasem, îl sunam pe soț care era deja la etajul 12 și îmi spunea că el a auzit-o. Deci, noi o căutam destul de intensiv în bloc”, a mai adăugat aceasta.

„Iar după vreo 20 de minute eu mă gândeam că a intrat la cineva în casă, căci Beatrice poate s-o facă, eu deja înțelegeam că cel mai probabil ea a ieșit din bloc. Iată că domnișoara noastră avea un plan tare strategic și bine gândit, ea a apăsat la parter, iar acolo o zbughit-o afară, pe porți a ieșit din ogradă, a luat-o la dreapta spre grădiniță. Deci, fata a pornit spre grădiniță, dar am avut marele noroc că a întâlnit-o o doamnă care a recunoscut-o și mi-a transmis imagini. Strașnic...”,  a concluzionat Ludmila.

Colaborarea anului! Natalia Barbu va lansa o piesă împreună cu SunStroke Project. Primele imagini de la filmările videoclipului - VIDEO

În urma incidentului, cei doi părinți au luat câteva măsuri de precauție.

Ludmila Adamciuc este cunoscută în mediul online datorită eforturilor pe care le depune pentru a familiariza publicul care o urmărește despre copiii cu Sindromul Down, din care face parte și fetița acesteia de cinci ani, Beatrice, cunoscută ca și #prietenamea.

Adio școală cu Mark Stam! Fără careu tradițional și sunet al clopoțelului la un liceu din capitală - VIDEO

De abia e majoră, dar are o relație cu un bărbat cu 42 de ani mai mare. Criticile nu-i afectează: „Iubirea nu are limită de vârstă” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie