04.06.2024
Încă un Porsche pe străzile din Chișinău! Ce reacție a avut Rodica Untilă când soțul i-a dăruit o nouă jucărie pe roți - VIDEO

După ce și-a ținut urmăritorii în suspans câteva ore, Rodica Untilă a postat pe pagina ei de Instagram primele imagini cu cadoul pe care l-a primit de la soțul ei. Bloggerița a fost suprinsă cu o mașină de lux, la care a visa de mult timp mai exact este vorba despre un Porsche de culoare neagră.

Când și-a văzut noua jucărie pe roți, Rodica a avut o reacție pe măsură: „Îmi place foarte tare! E mașina la care am visat eu atâția ani și e exact cum eu am visat, neagră și cu salonul bej, cineva mi-a citit gândurile”.

„De-a lungul timpului am realizat că toate dorințele se îndeplinesc atunci când este cel mai potrivit moment. Îi mulțumesc soțului meu pentru tot. Faptele și emoțiile trăite alături de el sunt mai mult decât o mie de cuvinte. Fie ca și visele voastre să devină realitatea în care trăiți”, a mai scris Rodica în postarea de pe Instagram, acolo unde a dat vestea urmăritorilor.

Colaborarea anului! Natalia Barbu va lansa o piesă împreună cu SunStroke Project. Primele imagini de la filmările videoclipului - VIDEO

Cu câteva zile în urmă, Rodica a dat o petrecere, acolo unde a aflat sexul copilului pe care îl așteaptă. 

Rodica Untilă este o bloggeriță cunoscută din Republica Moldova. Aceasta are o comunitate de aproape 260 de mii de oameni, iar zilnic inspiră și motivează alte femei prin outfit-uri, rețete și sfaturi de parenting. Influencera este căsătorită cu Eugen Untilă, iar împreună au o fiică, Paula.

Plecările din țară, tot mai frecvente! Cum a afectat acest fenomen familia Iuliei Deliu - VIDEO

Articole din aceeasi categorie