08.01.2023
Superstitia ciudata pe care o are Iuliana Beregoi. Afla ce nu face niciodata interpreta in weekend

La doar 18 ani, Iuliana Beregoi are deja lumea la picioare. Tanara a avut o ascensiune rapida si este in prezent una dintre cele mai iubite artiste ale tinerei generatii. Recent, aceasta a avut lansarea primului sau film in care are un rol principal, rol cu care se identifica, potrivit marturisirilor facute de aceasta in exclusivitate pentru playtech stiri.

Despre rolul sau din „Doua inimi”, film ce a avut lansarea recent, Iuliana a marturisit ca se identifica cu Lexie, personajul principal pe care-l interpreteaza.

„Este un rol in care ma regasesc, special pentru mine. Am multe lucruri in comun cu Lexie, fata pe care o joc. Imi place foarte mult acest rol. Sunt impulsiva, sunt sentimentala, nu-mi place cand lumea ma minte, asta e singura mea problema, si nu am rabdare sa ascult parerea altora. Incerc sa nu bag in seama si ma indepartez de persoana care m-a mintit.”, a completat aceasta.

O influencerita de doar 20 de ani s-a stins din viata. Povestea Elenei Huelva care a luptat cu o boala nemiloasa

Iuliana a povestit si despre superstiile in care crede. Ea tine cont de ele pentru ca nu vrea sa aiba ghinion. Mai precis, aceasta nu duce gunoiul sambata si duminica si are mare grija la ziua de luni, cum incepe saptamana:„Sunt superstitioasa, doar cu anumite chestii. Sa nu duc gunoiul sambata si duminica, pentru ca poarta ghinion. De asemenea, daca incep de luni saptamana prost, asa va continua. Daca am crezut in ele, s-au adeverit. Cand nu am crezut, nu.”

Artista a mai spus ca nu s-ar vedea prezentatoare la o emisiune tv si ca muzica si filmul ii plac, deopotriva: „Ma vad cantand, jucand intr-un serial, nu sa fiu prezentatoare. N-as putea alege intre muzica si film, le fac pe amandoua”.

El e un „gigant” de peste 2 metri, iar ea o miniona care de abia depaseste 1,55 m. Cuplul atipic care face senzatie pe TikTok - VIDEO

Articole din aceeasi categorie