08.01.2023
El e un „gigant” de peste 2 metri, iar ea o miniona care de abia depaseste 1,55 m. Cuplul atipic care face senzatie pe TikTok - VIDEO

Ashlyn Bischoff este o tanara care a devenit faimoasa pe TikTok prin prisma relatiei sale amoroase. Ce ii fascineaza pe tiktokeri este diferenta uriasa de inaltime dintre Ashlyn si iubitul ei.

Ea este o miniona de 1,57 m, iar el un adevarat „gigant”, care ajunge pana la 2,05 m. Cei doi creeaza content amuzant pentru site-ul de socializare, unde rad pe seama diferentei de inaltime dintre ei.

Astfel, au creat scenete in care se cearta, fac curat sau pur si simplu stau unul langa celalalt pentru a scoate si mai tare in evidenta aceasta diferenta uriasa de inaltime. Unul dintre clipurile lor a ajuns la aproape 30 de milioane de vizualizari.

Cine e femeia care a aparut alaturi de Ronaldo la prezentarea oficiala de la Al-Nassr: „Georgina, enervata” - FOTO/VIDEO

„Oau, un gigant tandru si printesa lui!”, „Sunteti adorabili impreuna!”, „Ce diferenta draguta de inaltime.”, au comentat tikokerii.

Semnele zodiacale care nu pot renunta usor la o relatie

Articole din aceeasi categorie