08.01.2023
O influencerita de doar 20 de ani s-a stins din viata. Povestea Elenei Huelva care a luptat cu o boala nemiloasa

O influencerita de doar 20 de ani a incetat din viata. Elena Huelva s-a luptat cu o boala nemiloasa vreme de patru ani, insa in final a pierdut lupta.

Povestea influenceritei Elena Huelva a facut inconjurul lumii. Tanara de doar 20 de ani era urmarita de sute de mii de persoane, insa acum, timpul s-a oprit pentru ea.

Elena Huelva a murit la doar 20 de ani

Pe cand avea doar 16 ani, Elena Huelva a fost diagnosticata cu sarcomul lui Ewing, un tip de cancer care se formeaza in oase sau in tesuturile moi din jurul acestora.

Ulterior, aceasta si-a spus povestea pe retelele de socializare, facand un apel la opinia publica cu privire la nevoia de cercetare. Elena a reusit astfel sa ajunga la sufletul a nenumarate persoane, iar in luna octombrie a acestui an a primit si premiul Elle’s Hope Award pentru curajul si lupta sa zilnica.

„Vointa mea invinge”, sunt cele trei cuvinte pe care Elena Huelva le-a folosit in ultimii patru ani de zile. Din pacate, marti dimineata insa, tanara s-a stins in Sevilla, la doar 20 de ani.

Anuntul tragic a fost facut chiar de familia acesteia, care este devastata.

„De azi dimineata, Elena danseaza si se uita la tine de la steaua ei. Multumesc pentru tot.”, au scris membrii familiei pe o fotografie cu o Elena zambitoare.

Starea de sanatate a tinerei s-a agravat in luna decembrie

Mentionam faptul ca in ultima luna de zile, starea de sanatate a tinerei s-a degradat. Pe 4 decembrie, influencerita i-a informat pe fanii sai ca i-au fost descoperite mai multe boli in trahee si ca lucrurile nu merg chiar atat de bine.

De asemenea, in cursul zilei de luni, cu doar cateva ore inainte de a inceta din viata, tanara a postat un „Te iubesc” pe pagina sa de socializare.

De ce nu esti pregatita sa renunti la relatia ta, in functie de zodie

Desi fanii i-au urat putere, iar mesajele de sustinere au inceput sa curga, se pare ca acest lucru nu a fost suficient pentru ea.

O mare suteinere a venit si din partea prezentatoarei Ana Obregon, al carei fiu a murit din cauza aceluiasi tip de sarcom, cantaretul Manuel Carrasco si influencerul Maria Pombo.

„Vreau sa precizez ca am castigat deja datorita intregii iubiri si a oamenilor pe care ii am alaturi de mine. Orice s-ar intampla, stiu ca viata mea nu a fost in zadar pentru ca am luptat si am reusit ceea ce mi-am dorit, sa fac vizibil.”, a spus ea pe retelele sale de socializare.

Elena Huela a incurajat nenumarate persoane sa lupte pana la capat

Mentionam faptul ca in ultimii patru ani de viata, Elena Huelva a filmat mai fiecare moment prin care trecea, de la sedintele de chimioterapie pana la sederile din spital, dar si momente in care primea nenumarate diagnostice.

Chiar si asa, tanara continua sa zambeasca si isi dorea sa invinga boala. Inclusiv oamenii de stiinta au fost miscati de povestea ei.

„Ne dai noua, oamenilor de stiinta, energia de care avem nevoie pentru a continua cercetarile”; „Desi tratamentul meu de chimioterapie nu merge atat de bine pe cat am sperat, exemplul tau imi da puterea de a rezista”; „Am avut o zi infernala… Imi deschid Instagram-ul si te vad pe tine.”, sunt doar o parte dintre comentariile pe care Elena le primea de la urmaritorii ei.

Irina Rimes, marturisiri sincere despre casatorie si dorinta de a deveni mama: „Daca va veni un copil, el o sa...” - VIDEO

Mentionam faptul ca Huelva nu este prima tanara care isi impartaseste boala pe retelele de socializare. Anul trecut, in luna august, Carlos Sarria, cunoscut sub pseudonimul Charlie, s-a stins si el din viata la doar 20 de ani.

Acesta suferea la randul sau de sarcomul Ewing si isi tinea fanii la curent cu fiecare moment din viata sa, fiind mai mereu cu zambetul pe buze.

Amintim ca o celebra influencerita a murit in urma cu cateva saptamani dupa ce a fost ucisa. Si acest caz a starnit o adevarata revolta in mediul online.

Articole din aceeasi categorie