24.05.2022
Super Woman! Cristina Scarlevschi, cea mai hot graviduta de la noi a filmat primul videoclip pole-dance alaturi de echipa sa. Vezi cum i-a reusit aceasta performanta, dar si care este rezultatul final - VIDEO

Una din cele mai cunoscute dansatoare din tara, Cristina Scarlevschi a anuntat pe pagina sa de Instagram de curand ca este insarcinata. Chiar si asa, femeia nu se opreste aici si isi doreste sa danseze pana in ziua in care va aduce pe lume copilul sau. 

Faptul ca este insarcinata nu face decat sa o motiveze mai mult sa munceasca si sa obtina rezultate frumoase.

Asadar, impreuna cu echipa sa, Cristina a reusit sa filmeze primul videoclip. Un video plin de senzualitate, atitudine si miscari indraznete. 

Pentru realizarea videoclipului, Cristina a colaborat cu Denis Rusanovski, iar rezultatul, spune Cristina, este pe masura asteptarilor. 

La 36 este se simte mai perfect ca oricand! Vezi ce surprize au asteptat-o la Bucuresti pe Diana Ballerini: „Acum ma mandresc mai mult cu mine, caci eu am inceput totul singura, intuitiv, fara o echipa in spatele meu” - VIDEO

In timpul filmarilor, dansatoarea de pole dance si-a surprins urmaritorii cu niste miscari senzationale, iar in descrierea video-ului sau a scris: „Da, se poate fara fanatism sa te ocupi cu Pole dance-ul. Doar pentru cei care nu pot trai fara sport.” . 

Primul videoclip al fetelor pare ca a fost pe placul internautilor, astfel acesta a acumulat mii de vizualizari si comentarii de apreciere: „Mi-a placut finalul, am pielea de gaina!/ HOT HOT HOT/ The Best”, sunt doar cateva dintre comentariile internautilor.

Era un atlet profesionist in Canada si a revenit acasa din cauza pandemiei! Moldoveanul Lilian Binzari - totul despre participarea sa la Dancing on ice, absenta de la scoala si patinajul in Republica Moldova: „Am renuntat pentru ca am revenit...” - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie