22.09.2022
Sunt pe acelasi val! Ella Chistol a publicat un filmulet dragut unde canta si se distreaza impreuna cu fiica sa, Emma: „Prietena mea” - VIDEO

Ella Chistol, cunoscuta in mediul online si ca cel mai calm blogger din Republica Moldova, a publicat recent un filmulet pe contul sau oficial de TikTok, unde se distreaza alaturi de fiica sa mai mica, Emma. 

Chiar daca este mai activa pe Instagram, Ella nu uita si de TikTok, unde publica regulat filmulete hazlii cu sotul sau si cu fiicele sale, Andreea si Emma. De asemenea, femeia filmeaza si unele trenduri, care sunt foarte populare pe aceasta platforma. 

Asadar, recent femeia a publicat un filmulet in care o vedem pe ea stand in automobilul sau, iar alaturi de ea, pe scaunul de pasager, este micuta Emma. Ambele aveau o dispozitie superba in acea zi, cantau si dansau. 

Depresia postnatala nu a ocolit-o nici pe ea! Katy Black - dezvaluiri neasteptate pe retelele sociale: „Plangeam in fiecare zi si nu intelegeam de ce” - VIDEO

In videoclip, Ella si Emma cantau renumita piesa a trupei Artik & Asti „Garmonia”, care a fost lansata in 2022. Ambele erau pe acelasi val si chiar se distrau de minune. Si, spre uimirea tuturor, chiar daca are abia patru anisori, Emma stia cuvintele piesei, care apropo este interpretata in limba rusa.

„Prietena mea”, a mentionat femeia si a adaugat un emoji cu inimioare.  

Filmuletul sau a acumulat aproape 8 mii de vizualizari si multe comentarii frumoase. 

„Doamne, Ella. Dupa aceste story vreau si eu o fetita”, a afirmat una dintre urmaritoarele sale. 

Natalia Barbu a revenit in Moldova cu o surpriza pentru fanii sai. Afla unde locuieste interpreta de fiecare data cand revine la Chisinau: „Casa in care am trait in ultimii ani din viata mamei nu a fost casa unde am copilarit si cumva a disparut acel loc fizic de casa” - VIDEO

Ella Chistol este o bloggerita din Republica Moldova. De-a lungul timpului femeia a adunat o comunitate de peste 176.000 de urmaritori, iar zilnic distribuie momente din viata sa de mama, femeie si bloggerita. 

Sursa VIDEO: TikTok 

Articole din aceeasi categorie